Klíma javítás XVI. kerület

Klíma javítás XVI. kerületben és minden budapesti kerületben szintúgy. Kiváló minőségű alkatrészekkel, precízen és megbízhatóan, akár azonnali kiszállással dolgoznak szerelőink, márkától- és típustól függetlenül, garanciát vállalva munkájukra.

Klíma javítás XVI. kerület

Klíma javítás XVI. kerületben, illetve Budapest minden további kerületében egyaránt. Vállalkozásunk több, mint 30 éve foglalkozik a Magyarországon megtalálható klíma gyártók készülékeivel, melynek köszönhetően, több, mint 20 év tapasztalattal rendelkező szakembereink márkától- és típustól függetlenül tudják vállalni – többek között - klímák teljeskörű javítását. Ha készüléke meghibásodás jeleit mutatja, kapcsolja le és hívjon minket habozás nélkül a +36 (20) 611 8463 telefonszámon.

Szakembereink örömmel fogadják hívását ügyfélszolgálatunkon és sürgős esetben, akár egy órán belül el tud indulni egyikük a helyszínre. Minden klíma javítás XVI. kerületben és minden további budapesti kerületben egyaránt kedvező áron és rövid határidővel zajlik. Kollégáink precízen, megbízhatóan és biztonságosan dolgoznak, csak kiváló minőségű alkatrészeket és eszközöket használva. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak.

A klíma meghibásodásának több jele is lehet, például zajosabb a szokottnál, furcsa szagot áraszt, nem a megszokott módon hűt vagy fűt, esetleg be sem kapcsol vagy ha igen, rövid időn belül kikapcsol stb. Bármelyiket is tapasztalja, jobb, ha nem használja tovább a klímát mindaddig, amig arra szerelőink engedélyt nem adnak. Ha pedig szeretné elkerülni készüléke meghibásodását, ne feledkezzen meg a rendszeres karbantartásról, melyről oldalunkon lejjebb görgetve olvashat részletesebben. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését, illetve segítünk mindenben.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma javítás XVI. kerület

Klíma javítás XVI. kerületben azonnali kiszállással

Cégünk vállalja a XVI. kerületben a klímáknak a javítását, teljesen márkafüggetlenül. Sürgős esetekben vállaljuk az azonnali rendelkezésre állást. Más esetekben tud velünk időpontot egyeztetni. Feltétlenül keressen fel minket, hogyha problémát tapasztal a készülékével kapcsolatban. Csöpögés, zaj, bűz vagy bármi más van jelen a klímánál, akkor értesítsen minket. A meghibásodott klímát jobb nem használni, mivel további problémákat tud okozni. Ha problémát észlel a készülékével kapcsolatban, akkor feltétlenül keressen fel minket.

Ha felveszi velünk a kapcsolatot akkor egyeztetünk egy időpontot, valamint tudunk egy hozzávetőleges árat is mondani. Ha az ár iránt szeretne érdeklődni, akkor kérjük keressen fel minket telefonon, hiszen csak azután tudunk Önnek konkrétumokat mondani. Szakembereink mind magasan képzettek, rutinosak, jól ismerik a légkondicionálókat. Vállaljuk a klímákat márkától függetlenül, hiszen szerelőink jól ismerik a legtöbb klímát. Oldalfali, mono split, légcsatornás, multi split, parapetes, kazettás, mennyezeti, és mobil klímát vállalunk. Várjuk megkeresését!

Klíma tisztítás

A tisztítás elengedhetetlen ahhoz, hogy a készülékünk jól és egészségünkre nem ártalmas módon működjön. A nedves, meleg beltéri egységben a kórokozók nagyon könnyen eltudnak szaporodni. Ezek a mikroorganizmusok meg tudnak betegíteni mindenkit, akik abban a légtérben vannak. Azonban, ha évente kétszer kihív egy szerelőt tisztításra, akkor emiatt nem kell aggódnia.

Hívjon ki minket egy tisztításra a szezont megelőzően és a szezon végeztével. Ezekben az időpontokban elvégzünk egy alapos tisztítást. A klíma beltéri egységén egy fertőtlenítést, gombamentesítést és penész elleni kezelést végzünk el. A kültéri egységet egy vegyszeres vizes átmosásban részesítjük. 12 500 Ft + áfa és 7 500 Ft + áfa ezeknek az ára. Ha tisztítást szeretne, kérjük hívjon minket.

Klíma tisztítás

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Klíma szivárgásvizsgálat

Klíma szivárgásvizsgálat

Szivárgásvizsgálatra akkor van szükség, hogyha a hűtőközeg-töltet meghaladja a készülékben a három kilógrammot. A gyakoriság attól függ, hogy milyen készülékről van szó. Ha bővebb információkat szeretne, akkor kérjük keressen fel minket telefonon. Erre a vizsgálatra specializálódott professzionális készülékkel dolgozunk. Ennek az ára 15 000 Ft.

Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei egész Pest megye területén örömmel vállalják klímák teljeskörű munkálatait, ebből kifolyólag a klíma szivárgásvizsgálatát is. Több, mint 20 év tapasztalattal, precízen és megbízatóan dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és mi mindenben segítünk Önnek.

Klíma javítás Rákosszentmihály

A XVI. kerület egész területén, így Rákosszentmihályon is vállaljuk a klímáknak a javítását, panellakások esetén is! Ha készüléke már nem úgy működik, mint régen, akkor feltétlenül keressen fel minket. Tapasztalt munkatársaink minden esetben megpróbálják a lehető legjobban megjavítani a készülékét. Keressen minket bizalommal, hogyha Rákosszentmihályon vagy a XVI. kerület más területén él és szükség van klíma szerelésre. 

Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei a klíma javítását teljeskörűen vállalják, csak kiváló minőségű alkatrészekkel, kedvező áron. Több, mint 20 év tapasztalattal rendelkeznek, munkájukra pedig garanciát vállalnak. Bármilyen készülékkel is rendelkezik, meghibásodás esetén kapcsolja le és hívjon miket, hogy mielőbb segíthessünk.

Klíma javítás Rákosszentmihály
Klíma beszerelés

Klíma beszerelés

A javítás és karbantartás mellett, vállaljuk a klímáknak a beszerelését is. Ennek az összege 55 000 Ft + áfa, klíma nélkül. A beszerelésre garanciát adunk. Két méterig a csövezés is benne van az árban. A csövezés során rézcsövet (6-os/10-es), kommunikációs kábelt és kondenzvíz elvezetőt építünk be. 5 500 Ft + áfa az ára a további csövezésnek. Ha szeretné véséssel elrejteni a csöveket, akkor erre van lehetősége. Ennek az ára 2 500 Ft + áfa. További információért kérjük keressen fel minket telefonon!

Szakembereink márkától- illetve típustól függetlenül vállalják a klíma beszerelését. Ezt megelőzően pedig, lehetősége van kérni ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely során szerelőink segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában. Több, mint 20 év szakmai tapasztalatuk elengedhetetlen ahhoz, hogy a számunkra legmegfelelőbb készüléket válasszuk. Keressen minket bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Klíma javítás XVI. kerület

Teljeskörű klíma javítás XVI. kerületben, illetve egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra