Klíma beszerelés

Vállaljuk klíma beszerelését Budapesten és környékén, márkától- és típustól függetlenül, akár egy héten belül. Profi szakembereink kedvező áron, garanciát vállalva dolgoznak. Segítenek a készülék kiválasztásában és a beszerzését is vállalják.

Klíma beszerelés

Vállaljuk klíma beszerelését Budapesten, illetve Pest megye minden további településén egyaránt. Klímaszerelő cégünk profi szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják ezen munkálatokat. A klíma beszerelése mellett, vállaljuk azt is, hogy segítünk a megfelelő készülék kiválasztásában és annak beszerzésben is. Természetesen márkától- és típustól függetlenül dolgozunk, hiszen szerelőink ismerik a Magyarországon forgalmazott összes készülékeket (gyártótól függetlenül).

Ennek köszönhetően, tudunk ajánlani olcsóbb-, közép- és prémium kategóriájú készüléket is, az Ön pénztárcájának megfelelően. Erre egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül kerül sor, amikor is szakembereink felmérik az épület adottságait és átbeszélnek Önnel minden fontos dolgot (hol legyen a készülék, milyen funkciókkal rendelkezzen, milyen árkategóriában legyen stb). ezen információk alapján, kollégáink fognak tudni megfelelő ár/érték arányban készüléket ajánlani Önnek, akár 10 év gyártói garanciával.

Ha sikerül kiválasztani a készüléket, akkor a klíma beszerelése előtt, szerelőink beszerzik a klímát. Ha szezon előtt vagy után (tavasszal vagy ősszel) hív minket a klíma beszerelését illetően, akár már egy héten belül élvezheti új készülékét. Kollégáink minden munkájukat rövid határidővel, kedvező áron, precízen és megbízhatóan végzik. Munkájukra garanciát vállalnak és számlát adnak. Továbbá, ha mi szereljük be készülékét, az első tisztítást ajándékba adjuk mellé.

Mindazonáltal, nem csak a klíma beszerelését illetően számíthat profi szakemberinkre, hanem a későbbiekben is, karbantartás, javítás, de még a klíma leszerelése esetén is örömmel állunk rendelkezésére. Szakembereink a klíma beszerelését követően, megfogják mutatni, hogyan működik a készülék és minden fontos tudnivalót elmondanak azzal kapcsolatban. Ha megfogadja a tanácsukat, akkor akár több évtizedig is gondtalanul élvezheti a klíma nyújtotta kellemes hőmérsékletet otthonában és munkahelyén egyaránt. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma beszerelés

Klíma beszerelés árak

Cégünk vállalja a klíma készülékeknek a beszerelését. 1-2 napon belül felmérjük az otthonát és a lehetőségeket, majd 2 héten belül elvégezzük a kivitelezést. 1 év beszerelési garanciát adunk, ami azt jelenti, hogyha a beszerelés miatt hibásodott meg a készülék, akkor ingyenesen javítjuk. Más esetben a gyártói garancia van, amely gyártónként változik. A felszerelés mellé adunk még egy egyszeri ingyenes klíma tisztítást is. A klíma beszerelésének az ára 55 000 Ft + áfa. Ebbe beletartozik két méter alapcsövezés, amely a falon kívül fut végig.

Csövek közé tartozik a rézcső (6-os/10-es), kommunikációs kábel és a kondenzvíz elvezető. 2 méter fölött 5 500 Ft + áfa a csövezés, ami mindegyik csőre vonatkozik. 2 500 Ft + áfa / méter, hogyha vésni kell és a falon belül fognak elhelyezkedni a csövek. A klíma tömegétől függően, a tartó is extra költséget jelent. A klíma beszereléshez időpontot kell egyeztetni. Várjuk hívását a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk üzenetet az info@nozo-klima.hu címre. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Klíma szerelés házilag

A 14/2015. (II. 10.) kormányrendelet értelmében, csak olyan ember szerelheti fel a klímát, akinek van regisztrációja a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál. Ezzel egyidejűleg csak úgy lehet klímát vásárolni, hogyha a magánszemély rendelkezik egy tanúsítvánnyal, amely kimondja, hogy melyik cég vagy vállalkozó vállalja az adott klímának a beszerelését. Épp ezért a házilag történő beszerelés nem valósulhat meg, hiszen áruházakból, webshopokból nem történhet eladás a tanúsítvány hiányában.

A másodkézből szerzett klímák esetében sem ajánlott a házi szerelés, hiszen a klímák komplex szerkezetek, nem biztonságos és nem jó megoldás az, hogyha valaki szakképesítés nélkül szereli fel a klímát. Minden esetben kérjen fel jól képzett szerelőt a saját és klímájának a biztonsága érdekében. Mi örömmel vállaljuk minden típusú és márkájú klíma beszerelését.

Klíma beszerelés

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából.

Minőség és garancia

Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Klíma szereléssel együtt

Klíma szereléssel együtt

Klímát tőlünk is tud venni. Ehhez először egy helyszíni felmérést tartunk, amely során megtudjuk mondani, hogy Önnek milyen készülékre van szüksége. Igény esetén az adott készüléket be is tudjuk szerezni, majd a fentebb olvasható módon elvégezzük a beszerelést. Az általunk kínált klíma biztos, hogy jó választás lesz, nem fog csalódást okozni a későbbiekben sem.

Ráadásul, hogyha minket kér fel a klíma beszerelésére, akkor megajándékozzuk egy ingyenes tisztítással. A klímák beépítésével részletesen a klíma beépítés oldalon foglalkoztunk. A klíma beszerzését szereléssel együtt ajánljuk. Bármilyen megválaszolatlan kérdése is lenne vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásaink egyikét, keressen minket bizalommal.

Klíma előcsövezés ár

Az előcsövezés jó dolog akkor, hogyha még építkezés vagy felújítás alatt állunk, a nyers házba betudjuk építeni a kábeleket, így azok esztétikailag szebbek lesznek, mint azok, amelyek kábeltakarókkal futnak végig a falon. 

Egy előcsövezés során háromféle csövet használunk, ez a rézcső (6-os/10-es), a kommunikációs kábel és a kondenzvíz elvezető.

Az előcsövezés ára: 5 500 Ft + áfa / csőméter, ez az ár mind a három csőre vonatkozik.

Vésés esetén az ár 2 500 Ft + áfa / méter.

Klíma előcsövezés ár
Klíma telepítés szabályai

Klíma telepítés szabályai

A fentebb említett rendeleten felül, az önkormányzatok és a társasházak szabályozhatják a klíma telepítését. Műemlék jellegű házak esetén a homlokzati átalakításhoz önkormányzati engedély kell. Más társasházak esetén egyéni, hogy mi a metódus, erről az adott társasháznál vagy az önkormányzatnál kell érdeklődni, így elkerülhetjük a büntetéseket. A klíma beszereléséről többet a klímaszerelés oldalunkon tudhat meg.

Ha szeretne biztosra menni és minden klíma telepítés szabálynak megfelelni, akkor mindenképpen keressen el minket elérhetőségeink bármelyikén. Cégünk kiváló szakemberei nagy precizitással vállalják a klímakészülékek beszerelését, de természetesen vállalják a beszerzést és segítenek a készülék kiválasztásában is. További részetekért keresen minket bizalommal.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Klíma beszerelését vállaljuk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra