Klíma javítás II. kerület

Gyors, márka- és típusfüggetlen klíma javítás II. kerületben Budapesten. Profi szakembereink minőségi alkatrészekkel, kedvező áron, 20 év tapasztalattal dolgoznak. Munkájukra garanciát vállalnak. Ne használja a hibás készüléket. Hívjon minket!

Klíma javítás II. kerület

Gyors, márka- és típusfüggetlen klíma javítás II. kerületben Budapesten, illetve a Főváros minden további kerületében szintúgy. Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei immáron már több mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják a klímák teljeskörű munkálatait, melynek köszönhetően a teljeskörű javítási munkálatokat is. Bármilyen mértékű meghibásodást is tapasztal klímakészülékén, kapcsolja le és hívjon minket habozás nélkül a +36 (20) 611 8463 telefonszámon.

Szakembereink örömmel fogadják hívását ügyfélszolgálatunkon munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között és sürgős esetben akár azonnali indulást is tudnak vállalni. Miden klíma javítás II. kerületben és mindenhol máshol egyaránt kedvező áron és rövid határidővel zajlik általunk. Munkatársaink csak kiváló minőségű alkatrészekkel, precízen és megbízhatóan dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Fontos, hogy a meghibásodott készüléket ne használja.

Egy kisebb hiba is okozhat olyan károkat a készülékben, amelyet már nem lehet megjavítani. Mindazonáltal, ha szeretné elkerülni, hogy a klíma meghibásodjon, ne feledkezzen meg a rendszeres karbantartásról, mely nagyban hozzájárul a készülék zavartalan működéséhez és kollégáink örömmel vállalják ezen munkálatokat is. Erről bővebben lejjebb görgetve olvashat. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését és vállaljuk a klíma teljeskörű javítási munkálatait, akár már a mai nap folyamán.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma javítás II. kerület

Klíma javítás II. kerületben Budapesten

Cégünk vállalja a klímáknak a javítását az egész II. kerületben. Márkától és állapottól függetlenül vállaljuk a klímákat, nem csak az oldalfali split klímákat, hanem minden más kialakítású klímát vállalunk. Fontos, hogyha azt tapasztalja, hogy klímája szokatlanul működik, akkor feltétlenül keressen fel minket és amíg ki nem érkezünk, ne használja a készüléket. A klíma javítás ára mindig attól függ, hogy mi a meghibásodás.

Ha felhív minket és elmondja, hogy milyen meghibásodást tapasztal, akkor mi tudunk Önnek mondani egy hozzávetőleges árat. Minden eset más és más, így egyedi díjszabásban részesülnek a javítások. Sürgős esetben akár azonnal tudunk cselekedni, de időpont egyeztetésre is van lehetőség. Időpontot minden munkanapon tud velünk egyeztetni 09:00 - 17:00 között. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, de írhat nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre. Keressen fel minket bizalommal!

Klíma karbantartás

A klíma karbantartása nagyon fontos dolog, hiszen a készülékben megtudnak telepedni a különböző kórokozók, amelyek a levegőbe jutva meg tudnak betegíteni bárkit. Azonban ettől a veszélytől nem kell félni, hogyha évente kétszer ki van takarítva a készülék. Ilyenkor alaposan kifertőtlenítjük, gombamentesítjük, és penész elleni kezelésben részesítjük a beltéri egységet. A kültéri egység esetén egy vegyszeres vizes átmosást alkalmazunk. Keressen minket bizalommal, évente kétszer legalább!

Kiváló szakembereink minden klíma karbantartását egyaránt vállalják Budapesten és Pest megye bármely más településén. Mindezt márkától- illetve típustól függetlenül vállalják. Munkájukat precízen és megbízhatóan, speciális, kiváló hatóanyagú fertőtlenítő- és tisztítószerekkel végzik munkatársaink. Ha további kérdése van vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, kérjük keressen minket elérhetőségeink valamelyikén.

Klíma karbantartás

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Klíma javítás Rózsadomb

Klíma javítás Rózsadomb

Vállaljuk a klíma javítást a II. kerület egész területén, így a Rózsadombon is! Ha bármilyen problémát észlel a készülékével kapcsolatban, akkor feltétlenül keressen fel minket. Fontos, hogy hibásan ne használja a klímát, hiszen akár véglegesen is tönkre mehet a készülék, mivel látatlanban nem tudhatjuk, hogy mi a konkrét probléma. Hívjon minket, sürgős esetekben azonnal rendelkezésre állunk. 

Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják klímák teljeskörű javítási munkálatait, márkától- illetve típustól függetlenül egyaránt. Rövid határidővel, kedvező áron, kiváló minőségű alkatrészekkel és eszközökkel dolgoznak. Ha bármilyen meghibásodást tapasztal klímáján, kapcsolja le és hívjon minket habozás nélkül, hogy mielőbb segíthessük.

Klíma beszerelés

Cégünk márkától függetlenül vállalja a klímáknak a beszerelését. Ennek az ára 55 000 Ft + áfa. Ebbe az összegbe beletartozik két méterig az alapcsövezés. A csövezés során rézcsövet (6-os/10-es), kommunikációs kábelt és kondenzvíz elvezetőt építünk be. Ha további csövezésre van szükség, akkor annak az ára 5 500 Ft + áfa. Ha azt szeretné, hogy elrejtsük a falba a csöveket, akkor válassza a vésést, aminek az ára 2 500 Ft + áfa / méter.

Szakembereink örömmel vállalják a klíma beszerelését Pest megye bármely településén. Ugyanakkor, érdemes kérnie ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely során szerelőink segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában. Továbbá, vállalják annak beszerzését is. Több évtizedes tapasztalatuk elengedhetetlen, ha a megfelelő készüléket szeretnénk. Keressen minket bizalommal ennek kapcsán is és mi mindenben segítünk.

Klíma beszerelés
Klíma szerviz

Klíma szerviz

Klíma szervizünk vállalja a klímáknak a teljeskörű ellátását. Ebbe beletartozik a bekötés, a karbantartás, a szivárgásvizsgálat, a tisztítás, a javítás, az előcsövezés és az áthelyezés. Ha bármilyen problémája van a klímájával vagy most szeretne klímát beszereltetni, akkor feltétlenül keressen fel minket! Várjuk hívását!

Klíma szervizünk kiváló szakemberei nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden további településén szintúgy vállalják a klímák teljeskörű szervizelési munkálatait, mindezt márkától- és típustól függetlenül egyaránt. Munkájukat precízen és megbízhatóan, rövid határidővel, kedvező áron végzik munkatársaink. Sürgős esetben akár azonnal tudnak indulni. Munkájukra pedig garanciát vállalnak. Hívjon minket bizalommal és mi segítünk.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Klíma javítás II. kerület

Gyors, márka- és típusfüggetlen klíma javítás II. kerületben Budapesten, illetve egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra