Klíma javítás IV. kerület

Teljeskörű klíma javítás IV. kerületben Budapesten, illetve a Főváros minden további kerületében. Profi szakemberek által, 20 év szakmai tapasztalattal, minőségi alkatrészekkel, nagy precizitással. Kollégáink garanciát vállalva dolgoznak, márkafüggetlenül

Klíma javítás IV. kerület

Teljeskörű klíma javítás IV. kerületben Budapesten, illetve a Főváros minden további kerületében szintúgy. Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei örömmel vállalják a klímák javítását márkától- és típustól függetlenül egyaránt. Bármilyen készülékkel is rendelkezik, ha az a meghibásodás legkisebb jeleit is mutatja, kapcsolja le és hívja a {phone} telefonszámot. Munkatársaink örömmel fogadják hívását munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között és sürgős esetben vállalják, hogy akár azonnal indulnak.

Minden klíma javítás IV. kerületben és környékén egyaránt kedvező áron és rövid határidővel zajlik szakembereink által. Minden javítás során alaposan átnézik a készüléket és mielőtt nekilátnának a munkafolyamatoknak, konzultának Önnel. Csak kiváló minőségű alkatrészekkel és eszközökkel dolgoznak, precízen, biztonságosan és megbízhatóan, Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak.

Figyeljen az intő jelekre (zajos működés fura szag, nem megfelelő hőmérsékletű levegő stb.) és hívjon minket, ha bármit tapasztal. Ha pedig szeretné elkerülni a klíma meghibásodását, ne feledkezzen meg a rendszeres karbantartásról, melyet szintén örömmel vállalnak szakembereink és lejjebb görgetve részletesebben olvashat erről. Bármiben is lehetünk segítségére, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és mi mindenben örömmel segítünk Önnek.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma javítás IV. kerület

Klíma javítás IV. kerületben Budapesten

Vállaljuk a IV. kerületben a klímáknak a teljeskörű javítását. A javítást mindig szakképzett szerelőink végzik el, akik már rutinosan mozognak a klímák világában. Jól ismerik a különböző márkákat és típusokat, régóta benne vannak a szakmában, így a lehetőségekhez mérten mindig a legtöbbet hozzák ki a klímákból. Vállaljuk a készülékeket márkától, típustól, fajtától és állapottól teljesen függetlenül.A klíma javításának az ára mindig attól függ, hogy mi a konkrét meghibásodás.

Az egészen kis problémáktól kezdve a nagy, komoly problémákig várjuk a megkereséseket, így az árajánlataink is ehhez igazodnak. Ha szeretné tudni, hogy mennyibe fog kerülni a javítás, akkor kérjük keressen fel minket! Ezt megteheti a telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írhat nekünk üzenetet az info@nozo-klima.hu címre. Fontos, hogy megossza velünk a nevét, a telefonszámát, a címét és a megkeresésnek a tárgyát (például klíma javítás vagy klíma karbantartás). Keressen fel minket bizalommal!

Klíma javítás Újpest

Vállaljuk a klímák javítását Újpesten! Panellakások esetében is vállaljuk a javításokat. A klíma javítást mindig olyan kollégánk végzi el, aki már sokat tapasztalt, jó szakember. Megfelelő felszereltség mellett, az esetek nagy többségében a helyszínen, szinte azonnal tudjuk orvosolni a problémát. Keressen fel minket, mondja el, hogy mit tapasztal, mi ekkor már tudunk mondani egy hozzávetőleges árat, majd ezt követően megegyezünk egy időpontban, amikor kiszállunk Önhöz. 

Kiváló klímaszerelő szakembereink több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják klímák teljeskörű javítási munkálatait. Mindezt márkától- illetve típustól függetlenül egyaránt. Kollégáink vállalják, hogy sürgős esetben azonnal indulnak. Munkájukat precízen és megbízhatóan végzik. Ha készüléke meghibásodott, az első és legfontosabb, hogy kapcsolja le, majd keressen fel minket bizalommal! Mi mindenben örömmel segítünk.

Klíma javítás Újpest

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Klíma karbantartás

Klíma karbantartás

Ha szeretné elkerülni azt, hogy a klímája meghibásodjon, akkor végeztessen el évente kétszer karbantartást! Mit jelent ez? Egy karbantartás során alaposan kitisztítjuk a készüléket. Elvégzünk egy egyszerű tisztítási folyamatot a beltéri és a kültéri egységben. A beltéri egységet fertőtlenítjük, gomba mentesítjük és penész mentesítjük. A kültéri egység esetében egy vegyszeres vizes átmosást alkalmazunk. Ennek az ára 12 500 Ft + áfa, illetve 7 500 Ft + áfa. 

A klíma karbantartása azért nagyon fontos, mert részben ez nagyban hozzájárul a készülék zavartalan működéséhez, részben pedig az egészségünkre nézve szükséges elvégeztetni, a különböző megtelepedett mikoorganizmusok, gombák stb miatt. Szakembereink egész Pest megyében örömmel vállalják márkától- és típustól függetlenül a klíma karbantartását. Keressen minket bizalommal és mi mindenben segítünk.

Klíma szerviz

Szervizünk széleskörűen látja el a klímákat. A javítás és a karbantartás mellett, vállaljuk a szivárgásvizsgálatot, az áthelyezést, az előcsövezés és a bekötést. Teljeskörűen ellátjuk a klímákat. Márkától, típustól, kialakítástól, háztól függetlenül vállaljuk a klímákat. Ha az árak érdeklik, akkor kérjük keressen fel minket telefonon. 

Klíma szervizünk kiváló szakembereire nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden további településén egyaránt számíthat. Kedvező áron, kiváló minőségű alkatrészekkel dolgoznak munkatársaink, munkájukra pedig garanciát vállalnak. Minden klímakészülék teljeskörű szervizelését vállaljuk. Keressen minket bizalommal és mi mindenben állunk rendelkezésére.

Klíma szerviz
Klíma szivárgásvizsgálat

Klíma szivárgásvizsgálat

A klíma szivárgásvizsgálata egy kötelezően elvégzendő dolog, hogyha a klíma hűtőközeg-töltete meghaladja a három kilógrammot. Az, hogy milyen gyakran kell elvégezni a szivárgásvizsgálatot attól függ, hogy milyen készüléke van. Lehet évente, fél évente és negyed évente is elvégeztetni, termék függő. Ha ezzel kapcsolatban szeretne érdeklődni, akkor kérjük keressen fel minket telefonon.

Ennek az ára 15 000 Ft, ezt egy külön, erre a célra specializálódott géppel végezzük el. Ugyanis, kiváló szakembereink a klíma szivárgásvizsgálatát is készséggel vállalják Pest megye bármely településén. Márkától- és típusól függetlenül, precízen és megbízhatóan dolgoznak. Munkájukra pedig garanciát vállalnak. Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi rövid időn belül segítünk Önnek.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Klíma javítás IV. kerület

Teljeskörű klíma javítás IV. kerületben Budapesten, illetve Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra