Klíma javítás VII. kerület

Teljeskörű klíma javítás VII. kerületben, illetve Budapest minden további kerületben. Márkától- és típustól függetlenül vállaljuk a javítást, akár azonnali kiszállással. Profi szakemberek által, garanciával, minőségi alkatrészekkel. Hívjon bizalommal.

Klíma javítás VII. kerület

Klíma javítás VII. kerületben Budapesten, illetve a város minden további kerületében egyaránt, továbbá, Pest megye településein is szintén. Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év szakmai tapasztalattal a hátuk mögött vállalják – többek között - klímák teljeskörű javítási munkálatait, mindezt márkától- és típustól függetlenül. Sürgős esetben, szerelőink egyike akár azonnal el tud indulni a helyszínre. Ha bármilyen meghibásodást is tapasztal a klímán, kapcsolja le és hívjon minket habozás nélkül a +36 (20) 611 8463 telefonszámon.

Nem szabad a meghibásodott készüléket használni, mert hosszútávon maradandó károk is keletkezhetnek a készülékben, amely cseréhez is vezethet. Inkább keressen minket, hogy mielőbb segíthessünk. Szakembereink csak kiváló minőségű alkatrészekkel és eszközökkel dolgoznak, precízen és megbízhatóan. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Ne feledkezzen meg a rendszeres karbantartásról, mely nagyban hozzájárul a klíma zavartalan működéséhez és az egészségünkre nézve is jótékony hatással lehet.

A klíma karbantartásáról lejjebb görgetve kicsit részletesebben is olvashat. Szakembereink természetesen ezen munkálatokat is örömmel vállalják. A klíma javítás VII. kerületben és minden további kerületben egyaránt kedvező áron zajlik profi szakembereink által. Figyeljen a jelekre (zajos működés, csöpögés, folytonos ki-bekapcsolás, alacsonyabb teljesítmény stb.) és ha bármit tapasztal, hívjon minket bizalommal. Egész évben örömmel állunk rendelkezésére.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a {phone} telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma javítás VII. kerület

Klíma javítás VII. kerületben Budapesten

Cégünk vállalja a VII. kerületben a klímáknak a teljeskörű javítását. Budapesten belül hamar kiérünk sürgős esetekben, így természetesen ErzsébetvárosbaN is. A nem sürgős esetekben időpont egyeztetése szükséges. Ha azt tapasztalja, hogy klímája már nem úgy működik, mint eddig, akkor feltétlenül keressen fel minket. A meghibásodott klímát kérjük ne használja tovább. Keressen fel minket, mondja el, hogy mi a probléma, mi mondunk Önnek egy nagyjábóli árat, és az előre megbeszélt időpontban kiszállunk Önhöz, hogy megjavítsuk készülékét.

Minden meghibásodás különbözik egymástól, épp ezért csak telefonon vagy személyesen tudunk javítási díjat mondani. Szerelőink sok éve benne vannak már a klíma szerelő szakmában. Sokfajta készülékkel találkoztak már, épp ezért vállaljuk a készülékeknek a javítását márkáktól teljesen függetlenül. Nem csak márka, hanem kialakítástól függetlenül vállaljuk a klímáknak a javítását. Keressen fel minket telefonon a +36 (20) 611 8463 számon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@nozo-klima.hu címre. Várjuk megkeresését!

Klíma tisztítás

A klíma tisztítása kifejezetten fontos. A beltéri egységben a nedves, meleg, párás környezet miatt a mikroorganizmusok (gombák, baktériumok, vírusok) könnyen eltudnak szaporodni. Ha az ezzel keveredett levegő bejut az otthonba, akkor könnyen ellehet kapni különböző légúti betegségeket, mint például a tüdőgyulladás.

Ez ellen csak úgy tud védekezni, hogyha félévente kihív minket. Mi ilyenkor elvégezzük az alapos tisztításokat. A klíma beltéri egységén egy fertőtlenítést, gombamentesítést és penész elleni kezelést végzünk el. A kültéri egységet egy vegyszeres vizes átmosásban részesítjük. 12 500 Ft + áfa és 7 500 Ft + áfa ezeknek az ára. Keressen minket bizalommal, hogyha szeretné, hogy a klímája egészséges levegőt fújjon ki.

Klíma tisztítás

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Klíma szivárgásvizsgálat

Klíma szivárgásvizsgálat

Azon készülékek esetében szükséges a szivárgásvizsgálat, ahol a hűtőközeg-töltet meghaladja a három kilógrammot. Az, hogy milyen gyakran kell elvégezni a szivárgásvizsgálatot függ attól, hogy milyen készülékről beszélünk. Lehet évente, félévente és negyedévente. Ha ezzel kapcsolatban van kérdése, keressen fel minket nyugodtan. A szivárgásvizsgálatot egy erre specializálódott készülékkel végezzük el. Ennek az ára 15 000 Ft.

Ugyanis, szakembereink Pest megye bármely településén egyaránt vállalják a klíma szivárgásvizsgálatát. Márkától- illetve típustól függetlenül minden klímakészüléknél elvégzik a vizsgálatot, ahol szükséges. Keressen minket bizalommal ennek kapcsán és mi akár 1-2 napon belül állunk rendelkezésére. Örömmel segítünk mindenben.

Klíma javítás Erzsébetváros

A VII. kerület egész területén, tehát Erzsébetvárosban vállaljuk a klímáknak a javítását. Mindenféle klímakészüléket vállalunk Erzsébetvárosban. Ha bármilyen problémát tapasztal készülékével, akkor hívjon fel minket. Szakképzett szakembereink kiváló minőségben javítják meg a klímáját, hiszen meg van a szükséges tapasztalatuk és a szükséges felszereltségük ahhoz, hogy helyre hozzák a készülékét.

Munkatársaink kiváló minőségű alkatrészekkel, precízen és megbízhatóan dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak. Több, mint 20 év szakmai tapasztalattal vállalják a klímák teljeskörű javítási munkálatait. Ennek köszönhetően, hívjon minket habozás nékül ha a legkisebb meghibásodás jeleit is tapasztalja a készüléken. Vállalunk akár azonnali kiszállást is.

Klíma javítás Erzsébetváros
Klíma beszerelés

Klíma beszerelés

Cégünk nem csak a légkondicionálónak a javítását, hanem a beszerelését is vállalja. A beszerelésnek a díja klíma nélkül 55 000 Ft + áfa. Ebben az árban két méterig a csövezés is benne van. A csövezés során rézcsövet (6-os/10-es), kommunikációs kábelt és kondenzvíz elvezetőt építünk be. További csövezésnek az ára 5 500 Ft + áfa.

Ha azt szeretné, hogy a csövek a falon belül legyenek elrejtve, akkor lehetősége van a vésésre is. Ennek az ára 2 500 Ft + áfa. További információért kérjük keressen fel minket telefonon! Szakembereink örömmel segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában is egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül. Budapesten, illetve Pest megye minden településén állunk rendelkezésére klíma beszerelését illetően is.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Klíma javítás VII. kerület

Klíma javítás VII. kerületben Budapesten, illetve egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra