Klíma javítás XIX. kerület

Minőségi klíma javítás XIX. kerületben és környékén, profi szakemberek által, akik márkától- és típustól függetlenül vállalják a munkálatokat. Minőségi alkatrészekkel, kedvező áron dolgoznak, precízen és megbízhatóan, garanciát vállalva.

Klíma javítás XIX. kerület

Akár azonnali klíma javítás XIX. kerületben, illetve Budapest minden további kerületében egyaránt. Klímaszerelő cégünk kiváló szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják klímák teljeskörű javítási munkálatait, márkától- illetve típustól függetlenül szintúgy. Hosszú évek óta dolgoznak a Magyarországon megtalálható gyártók készülékeivel, így garantálni tudjuk, hogy bármilyen klímával is rendelkezik, mi megszereljük azt.

Ha klímája meghibásodás jeleit mutatja, akkor a készüléket mindenképpen kapcsolja le (és ne használja mindaddig, amig arra szakembereink engedélyt nem adnak), majd hívjon minket habozás nélkül a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Munkatársaink örömmel fogadják hívását ügyfélszolgálatunkon és sürgős esetben, akár már egy órán belül el tud indulni egyikük a helyszínre. Szakembereink által minden klíma javítás XIX. kerületben és minden más kerületben egyaránt kedvező áron történik.

Munkatársaink mindig precízen és megbízhatóan dolgoznak, csak kiváló minőségű alkatrészekkel és eszközökkel. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Mivel hivatásos szakemberek vagyunk, ha mi végezzük a javítási munkálatokat, a készülék garanciája biztosan nem vész el ezáltal, amit mindenképpen érdemes figyelembe venni. Ha pedig szeretné elkerülni a meghibásodást, ne feledkezzen meg a rendszeres karbantartásról. Lejjebb görgetve részletesebben is tájékozódhat erről. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma javítás XIX. kerület

Klíma javítás XIX. kerületben azonnali kiszállással

Cégünk vállalja a XIX. kerületben a klímáknak a teljeskörű javítását. Az egész kerületbe hamar kiérünk sürgős esetekben. Minden más esetben időpont egyeztetése szükséges. Ha úgy látja, hogy klímája már nem úgy működik, mint eddig, akkor feltétlenül keressen fel. Ilyen esetben fontos, hogy ne használja tovább a készüléket. Keressen fel minket, mondja el, hogy mi a gond, mi mondunk Önnek egy hozzávetőleges árat és az előre megbeszélt időpontban kiszállunk Önhöz, hogy megjavítsuk készülékét.

Minden meghibásodás különböző, épp ezért csak telefonon és személyesen tudunk árat mondani. Szakembereink régóta óta benne vannak már a szakmában. Épp ezért vállaljuk márkától és típustól függetlenül az összes klíma készülék teljeskörű javítási munkálatait! Nem csak márka, hanem kialakítástól függetlenül vállaljuk a klímáknak a javítását. Keressen fel minket telefonon a +36 (20) 611 8463 számon vagy írjon nekünk üzenetet az info@nozo-klima.hu címre. Várjuk megkeresését!

Klíma tisztítás

A klímának a rendszeres tisztítása elengedhetetlen dolog. A beltéri egységben a nedves, meleg, párás környezet miatt a kórokozók (gombák, baktériumok, vírusok) könnyedén eltudnak szaporodni. Ezek a mikrobák bejutva a légtérbe nagyon csúnya betegségeket tudnak okozni, mint például a legionárius betegséget.

Ez ellen csak úgy lehet védekezni, hogy évente kétszer kihív minket. Ekkor elvégezzük az alapos tisztítást. A klíma beltéri egységén egy fertőtlenítést, gombamentesítést és penész elleni kezelést végzünk el. A kültéri egységet egy vegyszeres vizes átmosásban részesítjük. 12 500 Ft + áfa és 7 500 Ft + áfa ezeknek az ára. Keressen minket bizalommal.

Klíma tisztítás

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a kílmával szemben.

Klíma szivárgásvizsgálat

Klíma szivárgásvizsgálat

Ha a hűtőközeg-töltet meghaladja a három kilógrammot a készülékben, akkor fontos a szivárgásvizsgálat. Készülékenként változik az, hogy milyen gyakorisággal kell elvégezni a szivárgásvizsgálatot. Negyed évente, fél évente vagy évente lehet. Ha ezzel kapcsolatban van kérdése keressen fel minket nyugodtan. A szivárgásvizsgálatot egy erre specializálódott készülékkel végezzük el. Ennek az ára 15 000 Ft.

Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év szakmai tapasztalattal vállalják a klíma szivárságvizsgálatát, melyet nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden további településén szintúgy vállalnak. Márkától- illetve típustól függetlenül, bármely klímakészüléknél elvégzik a vizsgálatot. Keressen minket bizalommal ennek kapcsán is.

Klíma javítás Kispest

A XIX. kerület egész területén, így Kispesten is vállaljuk a klímáknak a javítását. A panellakásokban is vállaljuk a klímáknak a teljeskörű javítását. Ha azt tapasztalja, hogy klímája már nem úgy működik, mint eddig, akkor keressen fel minket. Szakképzett szerelőink jó minőségben javítják meg a klímáját, hiszen meg van a szükséges tapasztalatuk és a szükséges felszereltségük ahhoz, hogy helyre hozzák a készülékét.

Minden klíma javítás Kispesten és a környező kerületekben is egyaránt kedvező áron, márkától- és típustól függetlenül vállalják kiváló szakembereink, akik több, mint 20 év szakmai tapsztalattal rendelkeznek. Munkájukra pedig garanciát vállalnak. Sürgős esetben vállaljuk, hogy akár azonnal indulunk a helyszínre. Hívjon minket bizalommal, hogy mielőbb segíthessünk.

Klíma javítás Kispest
Klíma beszerelés

Klíma beszerelés

A javítás és karbantartás mellett, vállaljuk a klímáknak a beszerelését is. A beszerelésnek az összege klíma nélkül 55 000 Ft + áfa. Ebbe az árba beletartozik a csövezés is, két méterig. A csövezés során rézcsövet (6-os/10-es), kommunikációs kábelt és kondenzvíz elvezetőt építünk be. További csövezésnek az ára 5 500 Ft + áfa. A csövek falba rejtésére is van mód, ilyenkor véséssel oldjuk meg a problémát. Ennek az ára 2 500 Ft + áfa. További információkért kérjük keressen fel minket telefonon!

Szakembereink Budapesten, illetve Pest megye minden további településén egyaránt vállalják a klíma beszerelését, legyen az bármilyen márkájú vagy típusú készülék. Ugyanakkor, mielőtt megvenné az új készüléket, érdemes kollégáink segítségét kérni, hogy biztosan a megfelelő klímát válassza ki otthonába. Szerelőink több, mint 20 év szakmai tapasztalattal segítenek Önnek ebben, egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül. Keressen minket bizalommal.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Klíma javítás XIX. kerület

Akár azonnali klíma javítás XIX. kerületben Budapesten, illetve egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra