Klíma javítás VIII. kerület

Teljeskörű klíma javítás VIII. kerületben és minden budapesti kerületben szintén. Profi szakemberek által, kiváló minőségű alkatrészekkel, kedvező áron, akár azonnali kiszállással. Szerelőink munkájukra garanciát vállalnak. Hívjon minket bizalommal.

Klíma javítás VIII. kerület

Teljeskörű klíma javítás VIII. kerületben, illetve Budapest minden további kerületében egyaránt. Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év szakmai tapasztalattal a hátuk mögött vállalják a klíma javítását márkától- illetve típustól függetlenül. Szakembereink precízen, megbízhatóan és rövid határidővel dolgoznak, kedvező áron. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Bármilyen mértékű meghibásodást is tapasztal klímakészülékén, kapcsolja le, majd hívjon minket habozás nélkül a +36 (20) 611 8463 telefonszámon.

Szakembereink örömmel fogadják hívását ügyfélszolgálatunkon és sürgős esetben, akár azonnali indulást is tudnak vállalni. Minden klíma javítás VIII. kerületben és minden további budapesti kerületben egyaránt kiváló minőségű alkatrészekkel és eszközökkel történik. Szerelőink nagyon alaposak és mielőtt nekifognának a javításnak, mindig tájékoztatják ügyfeleinket, hogy mire van szükség és az milyen költségekkel járhat. A meghibásodott klímát nem szabad használni, mert komolyabb károk is keletkezhetnek a készülékben, melyeknél már nem lesz elegendő a javítás.

Ha szeretné elkerülni a készülék meghibásodását, ne feledkezzen meg a rendszeres karbantartásról, melyet szakembereink szintén örömmel vállalnak. Erről lejjebb görgetve olvashat részletesebben is. A klíma meghibásodásának több jele is van. Ilyen például a zajos működés, gyenge teljesítmény, furcsa szag, csöpögés, folytonos ki-bekapcsolás stb. Bármilyen hibát is észlel, hívjon minket, hogy profi szakembereink mielőbb segíthessenek. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma javítás VIII. kerület

Klíma javítás VIII. kerületben Budapesten

Cégünk vállalja a VIII. kerületben a klímáknak a teljeskörű javítását. Budapesten belül hamar kiérünk sürgős esetekben, így természetesen Józsefvárosba is. Minden más esetben időpont egyeztetése szükséges. Ha klímája már nem úgy működik mint eddig, akkor feltétlenül keressen fel minket.A meghibásodott klímát kérjük ne használja a továbbiakban, mivel tovább tudja rontani a helyzetet. Hívjon fel minket, mondja el, hogy mi a gond, mi mondunk Önnek egy hozzávetőleges árat és az előre megbeszélt időpontban kiszállunk Önhöz, hogy megszereljük klímáját.

A meghibásodások jelentősen különböznek egymástól, épp ezért csak telefonon vagy személyesen tudunk javítási díjat mondani. Szakembereink több évtizede benne vannak már a klíma szervizelő szakmában. Sokfajta klímával találkoztak már, épp ezért vállaljuk a készülékeknek a javítását márkáktól teljesen függetlenül. Nem csak márka, hanem kialakítástól függetlenül vállaljuk a klímáknak a javítását. Keressen fel minket bizalommal!

Klíma tisztítás

A klíma rendszeres karbantartása kifejezetten fontos. A beltéri egységben könnyen eltudnak szaporodni a kórokozók, hiszen mindegyikben egy nedves, meleg környezet van, amely tökéletes táptalaja ezeknek a mikroorganizmusoknak.  Ha az ezzel keveredett levegő bejut az otthonba, akkor könnyen ellehet kapni különböző légúti betegségeket, mint például tüdőgyulladást.

Fél évenként szükséges a tisztítás ahhoz, hogy ez ellen tudjon védekezni. Ez könnyen megy, hogyha minket hív ki. Mi ilyenkor elvégezzük az alapos tisztításokat. A klíma beltéri egységén egy fertőtlenítést, gombamentesítést és penész elleni kezelést végzünk el. A kültéri egységet egy vegyszeres vizes átmosásban részesítjük. 12 500 Ft + áfa és 7 500 Ft + áfa ezeknek az ára. 

Klíma tisztítás

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Klíma szivárgásvizsgálat

Klíma szivárgásvizsgálat

Ha a hűtőközeg-töltet meghaladja a három kilógrammot a készülékben, akkor feltétlenül szükséges a szivárgásvizsgálat. Az, hogy milyen gyakran kell elvégezni a szivárgásvizsgálatot függ attól, hogy milyen készülékről beszélünk. Lehet évente, félévente és negyedévente. Ha kérdései lennének, akkor kérjük keressen fel minket, szívesen válaszolunk mindenre. 

A szivárgásvizsgálatot egy erre specializálódott készülékkel végezzük el. Ennek az ára 15 000 Ft. Ugyanis, örömmel vállaljuk a klíma szivárgásvizsgálatát Pest megye bármely településén. Márkától- és típusól függetlenül dolgozunk. Keressen minket bizalommal és mi mindenben állunk rendelkezésére, akár már 1-2 napon belül.

Klíma javítás Józsefváros

A VIII. kerület egész területén, tehát egész Józsefvárosban vállaljuk a klímáknak a javítását. Márkától, típustól, állapottól függetlenül vállaljuk a klímákat. Ha bármilyen problémát tapasztal készülékével kapcsolatban, akkor hívjon fel minket. Szakképzett szakembereink kiváló minőségben javítják meg a klímáját, hiszen meg van a szükséges tapasztalatuk és a szükséges felszereltségük ahhoz, hogy helyre hozzák a készülékét.

Szakembereink több, mint 20 év szakmai tapasztalattal, csak kiváló minőségű alkatrészekkel, precízen és megbízhatóan dolgoznak A klímák teljeskörű javítását vállalják. Munkájukra pedig garancáit vállalnak és számlát adnak. Ne használja a meghibásodott klímakészüléket, mert egy apróbb hiba is okozhat súlyosabb károkat a készülékben. Hívjon és mi segítünk.

Klíma javítás Józsefváros
Klíma beszerelés

Klíma beszerelés

Vállaljuk a klímáknak a beszerelését, márkától függetlenül. A beszerelésnek a díja klíma nélkül 55 000 Ft + áfa. Két méterig a csövezés is benne van ebben az árban. A csövezés során rézcsövet (6-os/10-es), kommunikációs kábelt és kondenzvíz elvezetőt építünk be. További csövezésnek az ára 5 500 Ft + áfa. Lehetőség van vésésre is, amely során elrejtjük a csöveket a falba.  Ennek az ára 2 500 Ft + áfa. További információért kérjük keressen fel minket telefonon!

Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év szakmai tapasztalattal a hátuk mögött vállalják a klíma beszerelését. Mindazonáltal, mielőtt kiválasztaná a klímát, érdemes kikérnie szakembereink véleményét, akiknek a tudása elengedhetetlen, ha a megfelelő készüléket szeretnénk magunknak Ezt egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül meg is teheti, Pest megye bármely településén. Ha szeretne bővebben tájékozódni, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Klíma javítás VIII. kerület

Teljeskörű klíma javítás VIII. kerületben, illetve egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra