Klíma javítás XIV. kerület

Márka- és típusfüggetlen klíma javítás XIV. kerületben és környékén, profi szakemberek által, akár azonnali kiszállással. Több, mint 20 év tapasztalattal, kedvező áron, precízen és megbízhatóan dolgozunk, munkánkra garanciát vállalunk. Hívjon bizalommal.

Klíma javítás XIV. kerület

Márka- és típusfüggetlen klíma javítás XIV. kerületben Budapesten, illetve minden további kerületben egyaránt. Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek az itthon megtalálható klímagyártók készülékeivel kapcsolatban, melynek köszönhetően bármilyen klímával is rendelkezik, ha az meghibásodás jeleit mutatja, kapcsolja le és hívjon minket habozás nélkül a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, hogy szerelőink mielőbb segíthessenek megoldani a problémát.

Szakembereink örömmel fogadják hívását ügyfélszolgálatunkon munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között és sürgős esetben, akár egy órán belül el tud indulni kollégáink egyike a helyszínre. Minden klíma javítását csak kiváló minőségű alkatrészekkel és eszközökkel végzik, precízen és megbízhatóan, kedvező áron. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Amennyiben szeretné elkerülni, hogy a klíma meghibásodjon, ne feledkezzen meg a rendszeres karbantartásról.

Ennek fontosságáról lejjebb görgetve olvashat részletesebben. A klíma meghibásodásának számos előjele lehet, mint például a zajosabb működés, furcsa szag, folytonos ki/be kapcsolás, kevésbé hűt vagy fűt a készülék stb. Ha bármelyiket is tapasztalja, mindenképpen kapcsolja le és hívjon minket. Meghibásodott klímakészüléket nem szabad használni, mert maradandó károk is keletkezhetnek a klímában. Ne feledje! Márka- és típusfüggetlen klíma javítás XIV. kerületben és környékén, profi szakemberek által, akár azonnali kiszállással. Keressen minket bizalommal.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma javítás XIV. kerület

Klíma javítás XIV. kerületben azonnali kiszállással

Vállaljuk a XIV. kerületben a klímáknak a teljeskörű szerelését probléma esetén. Akár azonnal is rendelkezésre tudunk állni, hogyha sürgős esetről van szó. Van lehetőség továbbá előre egyeztetni időpontot is. Ha meghibásodást tapasztal klíma készülékével kapcsolatban akkor feltétlenül minket keressen fel. A meghibásodott klímát jobb nem használni, mivel további problémákat tud okozni. Ha úgy látja, hogy hibás a készülék, akkor keressen fel minket emailben vagy telefonon.

Ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor tudunk időpontot egyeztetni, valamint, ha ismerteti velünk a problémát akkor akár árat is tudunk mondani. Mivel a meghibásodások különbözőek egymástól, így nem tudunk egységes árat mondani, ezért ehhez szükséges a kapcsolatfelvétel. Szerelőink tapasztalt szakemberek, megfelelő rutinnal és tudással, jól ismerik a klímákat. Sokfajta klímával találkoztak már, épp ezért vállaljuk a készülékeknek a javítását, márkától függetlenül. Oldalfali, mono split, multi split, parapetes, kazettás, légcsatornás, mennyezeti és mobil klímát vállalunk. Várjuk megkeresését!

Klíma tisztítás

Nagyon fontos a tisztítás készülékünk és az egészségünk érdekében. A kórokozók könnyen eltudnak szaporodni a klímának a nedves, meleg beltéri egységében. Ezek a mikroorganizmusok meg tudnak betegíteni mindenkit, akik abban a légtérben vannak. Azonban nem kell ettől tartani, hogyha évente kétszer ki van tisztítva a készülék. 

Szezon előtt és után érdemes kihívni minket tisztításra. Ekkor kitisztítjuk a klíma készüléket alaposan. A klíma beltéri egységén egy fertőtlenítést, gombamentesítést és penész elleni kezelést végzünk el. A kültéri egységet egy vegyszeres vizes átmosásban részesítjük. 12 500 Ft + áfa és 7 500 Ft + áfa ezeknek az ára. Tisztítás esetén keressen fel minket bizalommal!

Klíma tisztítás

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Klíma szivárgásvizsgálat

Klíma szivárgásvizsgálat

Ha a hűtőközeg-töltet meghaladja a három kilógrammot egy készülékben, akkor ott feltétlenül szükség van egy szivárgásvizsgálatra. A gyakoriság attól függ, hogy milyen készülékről van szó. Ha ezzel kapcsolatban szeretne érdeklődni, akkor kérjük keressen fel minket telefonon. Erre a vizsgálatra specializálódott professzionális készülékkel dolgozunk. Ennek az ára 15 000 Ft.

Szakembereink Pest megye minden településén egyarán vállalják a klíma szivárgásvizsgálatát, típustól- és márkától függetlenül. Munkájukra igényesek, több mint 20 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek Gyorsan, ugyanakkor precízen és megbízhatóan dolgoznak. Keressen minket bizalommal és mi pár napon belül állunk rendelkezésére.

Klíma javítás Zugló

A XIV. kerület egész területén, tehát egész Zuglóban vállaljuk a klímáknak a javítását, panellakások esetén is! Ha azt tapasztalja, hogy készüléke már nem úgy működik, mint eddig, akkor feltétlenül keressen fel minket. Tapasztalt munkatársaink minden esetben megpróbálják a lehető legjobban megjavítani a készülékét. Keressen minket bizalommal, ha Zugló egyik lakásában él és szüksége van arra, hogy valaki megszerelje klímáját.

A klíma javítását Zuglóban és környékén is egyaránt kedvező áron végzik szakembereink, több, mint 20 év tapasztalattal, márkától- illetve típustól függetlenül egyaránt. Bármilyen meghibásodást is tapasztal készülékén, mindenképpen kapcsoja le és hívjon minket a fent említett telefonszámon. A meghibásodott készüléket nem szabad használni. Várjuk megkeresését.

Klíma javítás Zugló
Klíma beszerelés

Klíma beszerelés

A klíma javítás mellett vállaljuk a beszerelést is új készülék esetén. Ennek az összege 55 000 Ft + áfa, klíma nélkül. Garanciát adunk a beszerelésre. Ebbe az árba beletartozik két méterig a csövezés is. A csövezés során rézcsövet (6-os/10-es), kommunikációs kábelt és kondenzvíz elvezetőt építünk be. 5 500 Ft + áfa az ára a további csövezésnek. Vésést is igényelhet, ekkor a falban rejtjük el a csöveket, a falon kívül nem fog futni cső. Ennek az ára 2 500 Ft + áfa. 

Szakembereink minden típusú klíma beszerelését vállalják, márkától függetlenül. Mielőtt azonban megvenné a készüléket, mindenképpen érdemes kikérnie szakembereink tanácsát, akik több, mint 20 év tapasztalattal, biztosan megfogják tudni mondan Önnek, hogy melyik a legmegfelelőbb készülék az Ön számára. Mindezt egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül, Pest megye bármely településén. További információkért kérjük keressen fel minket telefonon!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Klíma javítás XIV. kerület

Márka- és típusfüggetlen klíma javítás XIV. kerületben Budapesten, illetve egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra