Klíma javítás VI. kerület

Márka- és típusfüggetlen klíma javítás VI. kerületben Budapesten. Akár azonnali kiszállást is vállalnak profi szakembereink, akik kiváló minőségű alkatrészekkel, kedvező áron, garanciát vállalva dolgoznak. Hívjon minket bizalommal. Örömmel segítünk.

Klíma javítás VI. kerület

Klíma javítás VI. kerületben Budapesten, illetve minden további budapesti kerületben egyaránt. Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják - többek között - a klímák teljeskörű javítási munkálatait, mindezt márkától- és típustól függetlenül. Bármilyen meghibásodást is tapasztal készülékén, kapcsolja le és hívjon minket habozás nélkül a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, hogy szerelőink mielőbb segíthessenek.

Kollégáink örömmel fogadják hívását ügyfélszolgálatunkon munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között és sürgős esetben akár azonnal el tud indulni egyikük a helyszínre. Minden klíma javítás VI. kerületben és minden további kerületben egyaránt rövid határidővel és kedvező áron történik. Szakembereink csak kiváló minőségű alkatrészekkel és eszközökkel dolgoznak, precízen és megbízhatóan. Továbbá, minden munkájukra garanciát vállalnak és számlát adnak.

A klíma meghibásodásának több jele is lehet, mint például a zajos működés, furcsa szag, esetleg folyton ki-bekapcsol vagy egyáltalán nem kapcsol be, nem fúj megfelelő hőmérsékletű levegőt stb. Bármilyen ehhez hasonló vagy ilyen meghibásodást tapasztal, akkor mindenképpen kapcsolja le a készüléket. Egy kisebb meghibásodás is okozhat komoly károkat a klímában. Ha pedig szeretné elkerülni ezeket, ne feledkezzen meg a rendszeres karbantartásról, melyről lejjebb görgetve részletesebben is tájékozódhat. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma javítás VI. kerület

Klíma javítás VI. kerület

Cégünk vállalja a klímáknak a szerelését az egész VI. kerületben. Gyártótól és állapottól függetlenül vállaljuk a klímákat. Mindenféle kialakítású klímát vállalunk, nem csak az oldalfali klímákat. Hogyha azt tapasztalja, hogy klímája az eddigiektől eltérően működik, akkor feltétlenül keressen fel minket és amíg ki nem érkezünk, ne használja a készüléket, mivel a problémák akár súlyosbodhatnak is. A klíma javítási díja mindig attól függ, hogy mi a probléma.

Ha felhív minket és elmondja, hogy milyen meghibásodást tapasztal, akkor mi tudunk Önnek mondani egy hozzávetőleges árat. Minden eset különböző, így egyéni díjszabásban részesülnek a javítások. Sürgős esetben akár azonnal tudunk cselekedni, de időpont egyeztetésre is van lehetőség. Időpontot minden munkanapon tud velünk egyeztetni 09:00 - 17:00 óra között. Keressen fel minket bizalommal, várjuk hívását!

Klíma karbantartás

A klíma karbantartása nagyon fontos dolog, mivel a készülékben megtudnak telepedni a különböző baktériumok, gombák, vírusok, amelyek a levegőbe jutva elterjednek az otthon levegőjébe. Azonban ettől a veszélytől nem kell tartani, de csak akkor, hogyha évente kétszer ki van takarítva a készülék. Ilyen esetekben mi kifertőtlenítjük, gombamentesítjük és penész elleni kezelésben részesítjük a beltéri egységet. 

A kültéri egység esetén egy vegyszeres vizes átmosást alkalmazunk. Keressen minket bizalommal, évente kétszer legalább! Ennek az ára 12 500 Ft + áfa, illetve 7 500 Ft + áfa. Szakembereink nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden további településén egyaránt állnak rendelkezésére. Márkától- és típustól függetlenül vállalják a klíma karbantartását. Keressen minket bizalommal és mi mindenben segítünk.

Klíma karbantartás

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Klíma javítás Terézváros

Klíma javítás Terézváros

Vállaljuk a klíma javítást a VI. kerület egész területén, Terézvárosban! Ha bármilyen hibát észlel a klímájával kapcsolatban, akkor feltétlenül keresse fel cégünket. Fontos, hogy hibásan ne használja a klímát, hiszen akár véglegesen is tönkre mehet a készülék. Hívjon minket, sürgős esetekben azonnal rendelkezésre állunk. Kiérkezésünket követően rövidesen meg is javítjuk a készüléket. 

Vállalkozásunk kiváló szakemberei a klíma javítását márkától- illetve típustól függetlenül egyaránt vállalják. Több, mint 20 év szakmai tapasztalattal, precízen és megbízhatóan dolgoznak, kiváló minőségű alkatrészekkel. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Bármilyen mértékű meghibásodást is tapasztal a klímán, kapcsolja le és hívjon minket, hogy mielőbb segíthessünk.

Klíma beszerelés

Cégünk gyártóktól függetlenül vállalja a klímáknak a bekötését. Ennek az ára 55 000 Ft + áfa. Ebbe az összegbe beletartozik két méterig az alapcsövezés. A csövezés során rézcsövet (6-os/10-es), kommunikációs kábelt és kondenzvíz elvezetőt építünk be. Ha további csövezésre van szükség, akkor annak az ára 5 500 Ft + áfa. Ha nem szeretné, hogy a falon kívül fussanak a csövek, akkor válassza a vésést, aminek az ára 2 500 Ft + áfa / méter.

Továbbá, mielőtt kiválasztaná a klímakészüléket, érdemes szakembereink tanácsát kérni, akik egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül, segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában, illetve vállalják annak beszerzését és beszerelését is egyaránt. A klíma kiválasztásában egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül segítenek szerelőink, melyet nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden településén egyaránt igénybe vehet. Hívjon minket bizalommal.

Klíma javítás VI. kerület
Klíma szerviz

Klíma szerviz

Klíma szervizünk vállalja a klímáknak a teljeskörű szervizelését. Ebbe beletartozik a bekötés, a karbantartás, a szivárgásvizsgálat, a tisztítás, a javítás, az előcsövezés és az áthelyezés. Ha klímáról van szó, akkor feltétlenül keressen fel minket! Szakképzett szerelőink tökéletesen ellátják készülékét! Várjuk hívását!

Klíma szervizünk kiváló szerelői nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden további településén örömmel vállalják márkától- és típustól függetlenül a készülékek teljeskörű szervizelését. Ha sürgős esetről van szó, vállalnak akár azonnali kiszállást is. Bármiben lehetünk segítségére, keressen miket elérhetőségeink bármelyikén. Állunk rendelkezésére.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Klíma javítás VI. kerület

Teljeskörű klíma javítás VI. kerületben Budapesten, illetve egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra