Klíma javítás XV. kerület

Teljeskörű klíma javítás XV. kerületben. Szerelőink csak kiváló minőségű alkatrészekkel, precízen és megbízhatóan dolgoznak, garanciát vállalva munkájukra. Sürgős esetben akár azonnal indulunk. Minden típusú és márkájú készüléket vállalunk.

Klíma javítás XV. kerület

Teljeskörű klíma javítás XV. kerületben, illetve Budapest minden további kerületében egyaránt. Profi szakembereink márkától- és típustól függetlenül vállalják a klímák teljeskörű javítását, akár azonnali indulással. A javítás során csak kiváló minőségű alkatrészekkel és eszközökkel dolgoznak, precízen és megbízhatóan, kedvező áron. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Ha meghibásodás jeleit mutatja klímakészüléke, kapcsolja és hívjon minket habozás nélkül a +36 (20) 611 8463 telefonszámon.

Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal és tudással vállalják a munkálatokat. Ismerik és dolgoznak is az itthon megtalálható klímakészülékekkel, legyen az bármilyen márkájú vagy típusú. Munkájuk során mindig a megfelelő típusú alkatrészt használják, amennyiben azok valamelyikét cserélni kell. Továbbá, a munka végeztével, felhívják kedves ügyfeleink figyelmét a rendszeres karbantartásra is, amely nagyban hozzájárul a készülék zavartalan működéséhez és az egészségünkre nézve is jótékony hatással van.

A klíma karbantartásáról lejjebb görgetve részletesebben is olvashat. Kollégáink örömmel fogadják hívását ügyfélszolgálatunkon és sürgős esetben, akár egy órán belül el tud indulni egyikük a helyszínre. A klíma meghibásodásának jelei közé tartozik a furcsa szag, hangosabb működés, folytonos kikapcsolás, nem megfelelő hűtés vagy fűtés stb. Ha bármi ilyesmit tapasztal, kapcsolja le a készüléket és hívjon minket! Ne feledje! Profi, márka- és típusfüggetlen klíma javítás XV. kerületben és környékén, kiváló szakembereink által. Várjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma javítás XV. kerület

Klíma javítás XV. kerületben azonnali kiszállással

Vállaljuk a XV. kerületben a klímáknak a teljeskörű javítását probléma esetén. Sürgős esetekben vállaljuk az azonnali rendelkezésre állást. Van lehetőség továbbá előre egyeztetni időpontot is. Feltétlenül keressen fel minket, hogyha problémát tapasztal a készülékével kapcsolatban. Legyen ez akár csöpögés, kellemetlen szag vagy bármi más. A meghibásodott klímát jobb nem használni, mivel további problémákat tud okozni. Ha azt észleli, hogy probléma van a készülékével, akkor feltétlenül keressen fel minket.

Ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor tudunk időpontot egyeztetni, valamint, ha ismerteti velünk a problémát akkor akár árat is tudunk mondani. Ha az ár iránt szeretne érdeklődni, akkor kérjük keressen fel minket telefonon, hiszen csak azután tudunk Önnek konkrétumokat mondani. Vállaljuk a klímákat márkától függetlenül, hiszen rutinos szerelőink jól ismerik a legtöbb klímát. Oldalfali, mono split, multi split, parapetes, kazettás, légcsatornás, mennyezeti, és mobil klímát vállalunk. Várjuk megkeresését!

Klíma tisztítás

A tisztítás elengedhetetlen ahhoz, hogy a készülékünk jól és egészségünkre nem ártalmas módon működjön. A kórokozók könnyen eltudnak szaporodni a klímának a nedves, meleg beltéri egységében. Ezek a mikroorganizmusok meg tudnak betegíteni mindenkit, akik abban a légtérben vannak. Ha évente kétszer ki van takarítva a készülék, akkor nem kell aggódni emiatt.

Hívjon ki minket egy tisztításra a szezont megelőzően és a szezon végeztével. Ekkor kitisztítjuk a klíma készüléket alaposan. A klíma beltéri egységén egy fertőtlenítést, gombamentesítést és penész elleni kezelést végzünk el. A kültéri egységet egy vegyszeres vizes átmosásban részesítjük. 12 500 Ft + áfa és 7 500 Ft + áfa ezeknek az ára. Hívjon minket bizalommal, hogyha itt az ideje a tisztításnak.

Klíma tisztítás

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Klíma szivárgásvizsgálat

Klíma szivárgásvizsgálat

Ha a hűtőközeg-töltet meghaladja a három kilógrammot egy készülékben, akkor ott feltétlenül szükség van egy szivárgásvizsgálatra. A gyakoriság attól függ, hogy milyen készülékről van szó. Ha ezzel kapcsolatban szeretne érdeklődni, akkor kérjük keressen fel minket telefonon. Erre a vizsgálatra specializálódott professzionális készülékkel dolgozunk. Ennek az ára 15 000 Ft.

Szakembereink Budapesten és Pest megye minden további településén egyaránt vállalják a klíma szivárgásvizsgálatát, legyen az bármilyen típusú vagy márkájú klímakészülék. Több, mint 20 év tapasztalattal, precízen és megbízhatóan dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak. Keressen minket ezzel kapcsolatban is bizalommal.

Klíma javítás Újpalota

A XV. kerület egész területén, így Újpalotán is vállaljuk a klímáknak a javítását, panellakások esetén is! Ha úgy érzékeli, hogy készüléke már nem úgy működik, mint eddig, akkor feltétlenül keressen fel minket. Tapasztalt munkatársaink minden esetben megpróbálják a lehető legjobban megjavítani a készülékét. Keressen minket bizalommal, ha Újpalotán él és szüksége van arra, hogy valaki megjavítsa klímáját.

A klíma javítását mindig márkától- illetve típustól függetlenül vállalják szakembereink. Több, mint 20 év tapasztalattal, kiváló minőségű alkatrészekkel, kedvező áron dolgoznak, precízen és megbízhatóan. Sürgős esetben pedig akár már egy órán belül el tudnak indulni a helyszínre, hívását követően. Bármilyen mértékű meghibásodást is tapasztal készülékén, kapcsolja le és hívjon minket, hogy mielőbb segíthessünk.

Klíma javítás Újpalota
Klíma beszerelés

Klíma beszerelés

Vállaljuk a klímáknak a beszerelését is a javítás és a karbantartás mellett. Ennek az összege 55 000 Ft + áfa, klíma nélkül. Garanciát adunk a beszerelésre. Két méterig a csövezés is benne van az árban. A csövezés során rézcsövet (6-os/10-es), kommunikációs kábelt és kondenzvíz elvezetőt építünk be. 5 500 Ft + áfa az ára a további csövezésnek. 

Ha szeretné elrejteni a falba a csöveket, akkor van lehetősége vésésre. Ennek az ára 2 500 Ft + áfa. További információért kérjük keressen fel minket telefonon! Mielőtt azonban megvenné a készüléket, érdemes szakembereink segítségét kérni egy ingyenes helyszíni konzutáció során, ahol segítenek a megfelelő klíma kiválasztásában. Több, mint 20 év szakmai tapasztalatuk szinte elengedhetetlen ahhoz, hogy biztosan a megfelelő készüléket válasszuk. Keressen minket bizalommal és mi örömmel segítünk mindenben.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Klíma javítás XV. kerület

Teljeskörű klíma javítás XV. kerületben, illetve egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra