Klíma javítás IX. kerület

Márka- és típusfüggetlen klíma javítás IX. kerületben és környékén. Profi szakembereink kiváló minőségű alkatrészekkel, kedvező áron, precízen dolgoznak, rövid határidővel. Munkájukra garanciát vállalnak. Hívjon minket bizalommal, hogy segíthessünk.

Klíma javítás IX. kerület

Klíma javítás IX. kerületben Budapesten, illetve a város minden további kerületében szintúgy. Vállalkozásunk több, mint 30 éve foglalkozik klímák teljeskörű munkálataival, melynek köszönhetően, profi szakembereink örömmel vállalják – többek között – klímák teljeskörű javítását márkától- és típustól függetlenül egyaránt. Bármilyen meghibásodást is tapasztal készülékén, kapcsolja le és hívjon minket habozás nélkül a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Hibásan a klímát nem szabad használni.

Szakembereink örömmel fogadják megkeresését ügyfélszolgálatunkon és sürgős esetben vállalják, hogy akár azonnal indulnak a helyszínre. Minden javítás során csak kiváló minőségű alkatrészeket és eszközöket használnak, továbbá a klíma javítás IX. kerületben és minden további kerületben egyaránt kedvező áron zajlik. Kollégáink munkájukra garanciát vállalnak és számlát adnak. Ha szeretné elkerülni a klíma meghibásodását, ne feledkezzen meg a rendszeres karbantartásról, melyről lejjebb görgetve részletesebben is tájékozódhat.

A klíma meghibásodásának jelei közé tartozik, ha zajosabban működik a szokottnál, esetleg csöpög, büdös árad belőle, folyton ki- és bekapcsol vagy egyáltalán nem kapcsol be, nem fújja úgy a levegőt, ahogy eddig stb. Bármilyen ilyen vagy ehhez hasonló hiba esetén kapcsolja le a készüléket és telefonáljon nekünk. Ha a hiba ellenére használjuk a klímát, akkor maradandó károk is keletkezhetnek, melyhez már nem lesz elegendő a javítás. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma javítás IX. kerület

Klíma javítás IX. kerületben és környékén

Cégünk vállalja a IX. kerületben a klímáknak a teljeskörű javítását. A fővároson belül mindenhova hamar kitudunk szállni, így Ferencvárosba is, hogyha sürgős esetről van szó. Minden más esetben időpont egyeztetése szükséges. Ha azt tapasztalja, hogy klímája meghibásodott, akkor kérjük keressen fel minket. A meghibásodott klímát kérjük ne használja a továbbiakban, mivel tovább tudja rontani a helyzetet. Ha felhív minket és elmondja azt, hogy mit tapasztal a klímával kapcsolatban, akkor mi már tudunk mondani egy hozzávetőleges árat.

Ezt követően megbeszélünk egy időpontot, amikor kiérkezünk Önhöz javításra. A meghibásodások sokfélék lehetnek, épp ezért csak telefonon vagy személyesen tudunk a javításra árat mondani. Munkatársaink több éve benne vannak már a klíma javítás szakmában. Sokfajta klímával találkoztak már, épp ezért vállaljuk a készülékeknek a javítását márkáktól teljesen függetlenül. Mindenféle kialakításban vállaljuk a klímákat, bátran felkereshet minket mindenféle klímával. Keressen fel minket bizalommal!

Klíma tisztítás

A klíma rendszeres tisztítása kifejezetten fontos. A beltéri egységben könnyen eltudnak szaporodni a kórokozók, hiszen mindegyikben egy nedves, meleg környezet van, amely tökéletes táptalaja ezeknek a mikroorganizmusoknak. Ha az ilyen beltéri egységből jövő levegőt belélegezzük, akkor könnyedén betegek lehetünk. 

Fél évenként szükséges a tisztítás ahhoz, hogy ez ne történjen meg. Ez könnyen megy, hogyha minket hív ki. Mi ilyenkor elvégezzük az alapos tisztításokat. A klíma beltéri egységén egy fertőtlenítést, gombamentesítést és penész elleni kezelést végzünk el. A kültéri egységet egy vegyszeres vizes átmosásban részesítjük. 12 500 Ft + áfa és 7 500 Ft + áfa ezeknek az ára.

Klíma tisztítás

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Klíma szivárgásvizsgálat

Klíma szivárgásvizsgálat

Szükség van a szivárgásvizsgálatra olyan esetekben, amikor a készülékben lévő hűtőközeg-töltet meghaladja a három kilógrammot. A gyakoriság attól függ, hogy milyen készülékről beszélünk pontosan. Lehet évente, félévente és negyedévente. Ha kérdései lennének, akkor kérjük keressen fel minket, szívesen válaszolunk mindenre. A szivárgásvizsgálatot egy erre specializálódott készülékkel végezzük el. Ennek az ára 15 000 Ft.

Ugyanis, cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei örömmel vállalják Pest megye minden településén a klíma szivárgásvizsgálatát, márkától- és típustól függetlenül egyaránt. Szakembereink precízen és megbízhatóan, rövid határidővel dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, keressen minket bizalommal.

Klíma javítás Ferencváros

A IX. kerület egész területén, tehát egész Ferencvárosban vállaljuk a klímáknak a javítását. Márkától, típustól, állapottól függetlenül vállaljuk a klímákat. Panellakásokba is! Ha bármilyen problémát tapasztal készülékével akkor hívjon fel minket. Szakképzett szakembereink kiváló minőségben javítják meg a klímáját, hiszen meg van a szükséges tapasztalatuk és a szükséges felszereltségük ahhoz, hogy helyre hozzák a készülékét. 

Sürgős esetekben akár azonnal, minden más esetben előre egyeztetés során szállunk ki. Szerelőink márkától- és típustól függetlenül, minden klímakészülék teljeskörű javítási munkálatait vállalják. Munkájukra garanciát vállalnak és számlát adnak. Bármilyen meghibásodás is lépett fel készülékén, kapcsolja le és hívjon minket, hogy mielőbb segíthessünk. Várjuk megkeresését.

Klíma javítás Ferencváros
Klíma beszerelés

Klíma beszerelés

Márkától függetlenül vállaljuk a klímáknak a beszerelését. A beszerelésnek a díja klíma nélkül 55 000 Ft + áfa. Két méterig a csövezés is benne van ebben az árban. A csövezés során rézcsövet (6-os/10-es), kommunikációs kábelt és kondenzvíz elvezetőt építünk be. Ha további csövezésre van szükség, akkor annak az ára 5 500 Ft + áfa. 

Lehetőség van vésésre is, amely során elrejtjük a csöveket a falba. Ennek az ára 2 500 Ft + áfa. A klíma beszerelését megelőzően érdemes kérnie ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely során szakembereink segítenek a megfelelő klímakészülék kiválasztásában. Több évtizedes tapasztalatuk elengedhetetlen, ha biztosra szeretnénk menni. Pest megye minden településén számíthat ránk. További információkért kérjük keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Klíma javítás IX. kerület

Klíma javítás IX. kerületben Budapesten, illetve egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra