Klíma javítás XVIII. kerület

Gyors klíma javítás XVIII. kerületben és környékén. Szakembereink márkától- és típustól függetlenül vállalják klímák teljeskörű javítását, minőségi alkatrészekkel, kedvező áron, akár azonnali kiszállással. Munkájukra garanciát vállalnak. Hívjon bizalommal

Klíma javítás XVIII. kerület

Márka- és típusfüggetlen klíma javítás XVIII. kerületben, illetve Budapest minden további kerületében egyaránt. Vállalkozásunk hosszú évtizedek óta foglalkozik a különböző klímakészülékek teljeskörű munkálataival, melynek köszönhetően, kiváló szakembereink ismerik és dolgoznak is szinte az összes készülékkel. Ennél fogva, bármilyen klímája is van, ha az meghibásodás jeleit mutatja, kapcsolja le a készüléket és hívjon minket habozás nélkül a +36 (20) 611 8463 telefonszámon.

Ügyfélszolgálatunkon szakembereink örömmel fogadják hívását munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között és sürgős esetben, akár egy órán belül el tud indulni egyikük a helyszínre. Minden klíma javítás XVIII. kerületben, illetve minden további kerületben egyaránt kedvező áron és rövid határidővel zajlik. Kollégáink mindig precízen és megbízhatóan dolgoznak, csak kiváló minőségű alkatrészek és eszközök használatával, munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak.

Ha szeretné elkerülni, hogy klímája meghibásodjon, akkor ne feledkezzen meg rendszer karbantartásról, melynek fontosságára és gyakoriságára lejjebb kitérünk. Ha szeretne részletesebben is tájékozódni, esetleg árajánlatot kérni vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, akkor keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és mi mindenben örömmel állunk rendelkezésére. Nem csak a klíma javítását, hanem annak teljeskörű munkálatait vállaljuk.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma javítás XVIII. kerület

Klíma javítás XVIII. kerület

Cégünk vállalja a XVIII. kerületben a klímáknak a megjavítását. Márkától és állapottól függetlenül vállaljuk a klímákat, nem csak az oldalfali split klímákat, hanem minden más kialakítású klímát vállalunk. Ha problémát tapasztal készülékével, akkor keressen fel minket. Milyen esetekben keressen minket? Csöpögés, zaj, bűz vagy bármi más hiba esetén. A meghibásodott klímát jobb nem használni, mivel további problémákat tud okozni. Keressen fel minket, hogyha azt látja, hogy probléma van a készülékével.

Ha felkeres minket, akkor egyeztetünk egy megfelelő időpontot, valamint tudunk egy hozzávetőleges árat is mondani. A klíma javítás ára mindig attól függ, hogy mi a meghibásodás. Ha felhív minket és elmondja, hogy milyen meghibásodást tapasztal, akkor mi tudunk Önnek mondani egy hozzávetőleges árat. Szakembereink mind jól képzettek, gyakorlottak, jól ismerik a klímákat. Vállaljuk a klímákat gyártótól függetlenül, hiszen szerelőink jól ismerik a legtöbb márkát, típust. Időpontot minden munkanapon tud velünk egyeztetni 09:00 - 17:00 között. Várjuk megkeresését!

Klíma tisztítás

A klíma karbantartása nagyon fontos dolog, hiszen a készülékben megtudnak telepedni a különböző kórokozók, amelyek a levegőbe jutva meg tudnak betegíteni bárkit. A párás, magas hőfokú beltéri egységben a mikróbák nagyon könnyen eltudnak szaporodni. Hívjon ki minket egy tisztításra a szezon elején és végén. Ilyenkor alaposan kifertőtlenítjük, gombamentesítjük és penész elleni kezelésben részesítjük a beltéri egységet. 

A kültéri egység esetén egy vegyszeres vizes átmosást alkalmazunk. 12 500 Ft + áfa és 7 500 Ft + áfa ennek az ára. Ha tisztítást szeretne kérjük hívjon minket. Szakembereink Pest megye minden településén egyaránt vállalják a munkálatokat, rövid határidővel, precízen és megbízhatóan. A klíma tisztítását márkától- és típustól függetlenül vállaljuk. 

Klíma tisztítás

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Klíma szivárgásvizsgálat

Klíma szivárgásvizsgálat

Szivárgásvizsgálatra akkor van szükség, hogyha a hűtőközeg-töltet meghaladja a készülékben a három kilógrammot. A gyakoriság attól függ, hogy milyen készülékről van szó pontosan. Készüléktől függ, hogy negyed évente, félévente vagy évente kell elvégezni. Ha ezzel kapcsolatban szeretne további információkat, akkor kérjük keressen fel minket. Ezt a munkálatot egy speciális eszközzel végezzük el. Ennek az ára 15 000 Ft.

Cégünk kiváló szakemberei több, mint 20 év szakmai tapasztalattal vállalják a klímák teljeskörű munkálatait, melynek köszönhetően a klíma szivárgásvizsgálatát is. Budapesten és Pest megye minden településén egyaránt számíthat ránk. Munkánkra garaciát vállalunk Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és mi örömmel segítünk Önnek mindenben.

Klíma javítás Pestszentlőrinc

A XVIII. kerület egész területén, így természetesen Pestszentlőrincen is vállaljuk a klímáknak a javítását, panellakások esetén is. Fontos, hogy hibásan ne használja a készülékét, hiszen akár véglegesen is tönkre mehet, mivel látatlanban nem tudhatjuk, hogy mi a konkrét probléma. Hívjon minket, sürgős esetekben azonnal rendelkezésre állunk. Keressen minket bizalommal, hogyha Pestszentlőrinc területén él és szükség van klíma szerelésre. 

Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal vállalják a klímák teljeskörű javítási munkálatait, mindezt márkától- illetve típustól függetlenül. Ennek köszönhetően, bármilyen klímával is rendelkezik és annak bármilyen problémája van, szerelőinkre számíthat. Munkájukat minőségi alkatrészekkel és eszközökkel, precízen, megbízhatóan végzik és garanciát vállalnak rájuk. Hívjon bizalommal.

Klíma javítás Pestszentlőrinc
Klíma beszerelés

Klíma beszerelés

Cégünk márkától függetlenül vállalja a klímáknak a beszerelését. Ennek az összege 55 000 Ft + áfa, klíma nélkül. A beszerelésre garanciát adunk. Ebbe az összegbe beletartozik két méterig az alapcsövezés.  A csövezés során rézcsövet (6-os/10-es), kommunikációs kábelt és kondenzvíz elvezetőt építünk be. 5 500 Ft + áfa az ára a további csövezésnek. 

Ha szeretné elrejti a csöveket, akkor lehetőség van a vésésre, amely során a falba rejtjük el a csöveket. Ennek az ára 2 500 Ft + áfa. További információért kérjük keressen fel minket telefonon! Mielőtt megvásárolná a klímakészüléket, kérje szakembereink tanácsát egy ingyenes helyszíni konzutáció keretein belül. Több, mint 20 év szakmai tapasztalatuk elengedhetetlen ahhoz, hogy a megfelelő készüléket válasszuk. Mindazonáltal, örömmel vállalják márkától- és típustól függetlenül a klíma beszerelését egész Pest megyében.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Klíma javítás XVIII. kerület

Márka- és típusfüggetlen klíma javítás XVIII. kerületben, illetve egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra