Klíma javítás V. kerület

Márka- és típusfüggetlen klíma javítás V. kerületben Budapesten, profi szakemberek által, kiváló minőségű alkatrészekkel, kedvező áron. Szerelőink garanciát vállalnak munkájukra és akár azonnal tudnak indulni, sürgős esetben. Hívjon bizalommal.

Klíma javítás V. kerület

Márka- és típusfüggetlen klíma javítás V. kerületben Budapesten, illetve a város minden további kerületében egyaránt. Bármilyen meghibásodást is tapasztal készülékén, az első és legfontosabb lépés, hogy kapcsolja le a klímát, majd hívja a +36 (20) 611 8463 telefonszámot. Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek és örömmel vállalják – többek között – a klímák teljeskörű munkálatait, akár azonnali kiszállással is, sürgős esetekben.

Kollégáink minden munkájuk során csak kiváló minőségű alkatrészekkel és eszközökkel dolgoznak, precízen, megbízhatóan és biztonságosan. Minden javítási munkálatot igyekszünk kedvező áron elvégezni, de a javítás ára a meghibásodás mértékétől függően változik. Illetve kollégáink minden munkájukra garanciát vállalnak és számlát adnak. Ha szeretné elkerülni a klíma meghibásodását, ne feledkezzen meg a rendszeres karbantartásról, melyről lejjebb görgetve részletesebben is olvashat, illetve örömmel vállaljuk ezen munkálatokat is.

A klíma javítás V. kerültben és minden további kerületben egyaránt rövid határidővel zajlik profi szakembereink által. Ha bármilyen furcsaságot is vesz észre készülékén (zajosabb, csöpög, folyton ki-bekapcsol, nem fúj megfelelő hőmérsékletű levegőt stb), mindenképpen kapcsolja le, hiszen egy kisebb meghibásodás is okozhat maradandó károkat a klímában, ha tovább használja az ember. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését és vállaljuk a klíma teljeskörű javítási munkálatait.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma javítás V. kerület

Klíma javítás V. kerületben Budapesten

Vállaljuk az V. kerületben a klímáknak a teljeskörű szerelését. A javítást mindig szakképzett munkatársaink végzik el, akik már gyakorlottan mozognak a klímák világában. Jól ismerik a különféle márkákat és típusokat, régóta benne vannak a szakmában, így a lehetőségekhez mérten mindig a legtöbbet hozzák ki a klímákból. Márkától, típustól, állapottól függetlenül vállaljuk a klímákat. A klíma javításának az ára attól függ, hogy mi a tényleges probléma.

Az egészen apró méretű problémáktól kezdve, a nagy, komoly problémákig várjuk a megkereséseket, így az áraink is ehhez igazodnak. Ha tudni szeretné, hogy mennyibe fog kerülni a javítás, akkor keressen fel minket! Ezt megteheti egyrészről a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írhat nekünk levelet az info@nozo-klima.hu címre. Fontos, hogy elmondja nekünk a nevét, a telefonszámát, a címét és a megkeresésnek a tárgyát (például klíma szerelés vagy klíma tisztítás). Keressen fel minket bizalommal!

Klíma javítás Lipótváros

Vállaljuk a klímák javítását Lipótvárosban! A klíma javítást mindig olyan munkatársunk végzi el, aki már sokat tapasztalt, kiváló szakember. A szükséges eszközök mellett, az esetek jelentős többségében a helyszínen, akár azonnal tudjuk orvosolni a problémát. Hívjon fel minket, mondja el, hogy mit észlel a klímával kapcsolatban, mi ekkor már tudunk mondani egy nagyjábóli árat, majd ezt követően megegyezünk egy időpontban, amikor kiszállunk Önhöz. Keressen fel minket bizalommal!

Szakembereink minden típusú és márkájú klíma javítását vállalják Lipótvárosban és Budapest minden további kerületében egyaránt. Ha sürgős esetről van szó, akkor akár azonnal el tud indulni szerelőink egyike a helyszínre. Bármilyen mérétékű meghibásodást is tapasztal készülékén, az első és legfontosabb, hogy kapcsolja le. Majd ezt követően hívjon minket, hogy mielőbb segíthessünk. Kedvező áron, precízen és megbízhatóan dolgozunk.

Klíma javítás Lipótváros

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Klíma karbantartás

Klíma karbantartás

Ha szeretné elkerülni azt, hogy a klímája elromoljon, akkor végeztessen el félévente egy karbantartást! Mit jelent a karbantartás? A karbantartás alkalmával aprólékosan kitisztítjuk a készüléket. Elvégzünk egy tisztítást a beltéri és a kültéri klímában. A beltéri egységet fertőtlenítjük, gomba mentesítjük és penész mentesítjük. A kültéri egység esetében egy vegyszeres vizes átmosást alkalmazunk. Ezeknek az ára 12 500 Ft + áfa, illetve 7 500 Ft + áfa. 

A klíma karbantartása nagyban hozzájárul a klímakészülék zavartalan működéséhez, illetve a tisztítás a kórokozók elpusztításához járul hozzá, ami az egészségünkre van kihatással. Szakembereink Budapesten, illetve Pest megye minden településén egyaránt vállalják a klíma karbantartását márkától- és típustól függetlenül. Ennek kapcsán is keressen minket bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk.

Klíma szerviz

Szervizünk teljeskörűen látja el a klímákat. A javítás és a karbantartás mellett vállaljuk a bekötést, a szivárgásvizsgálatot, az áthelyezést és az előcsövezést. Széleskörben vállaljuk a klímákat, legyen szó bármilyen készülékről. Márkától, típustól, kialakítástól, háztól függetlenül vállaljuk a klímákat. Ha a szervizelési díjak érdeklik, akkor kérjük keressen fel minket telefonon. 

Profi szakembereink több, mint 20 év szakmai tapasztalattal vállalják a klíma szervizelését nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden további településén egyaránt. Ha sürgős esetről van szó, akár azonnal kiszállunk, munkánkra pedig garanciát vállalunk. Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

Klíma szerviz
Klíma szivárgásvizsgálat

Klíma szivárgásvizsgálat

A klíma szivárgásvizsgálata egy kötelezően elvégzendő dolog, hogyha a klíma hűtőközeg-töltete meghaladja a három kilógrammot. Az, hogy milyen gyakran kell elvégezni a szivárgásvizsgálatot attól függ, hogy milyen klímája van. Lehet évente egyszer, kétszer, négyszer, ez teljesen termék függő. Ha ezzel kapcsolatban szeretne érdeklődni, akkor kérjük keressen fel minket telefonon. Ennek az ára 15 000 Ft, ezt egy külön, erre a célra specializálódott géppel végezzük el.

Hiszen kiváló szakembereink örömmel vállalják a klíma szivárgásvizsgálatát is Budapesten és Pest megye minden további településén szintúgy. Munkatársaink precízen és megbízhatóan dolgoznak, több, mint 20 év szakmai tapasztalattal a hátuk mögött. A klíma szivárgásvizsgálatát is márkától- illetve típustól függetlenül vállalják. Keressen minket bizalommal és mi mindenben segítünk.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Klíma javítás V. kerület

Márka- és típusfüggetlen klíma javítás V. kerületben Budapesten, illetve egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra