Klíma javítás XI. kerület

Márka- és típusfüggetlen, teljeskörű klíma javítás XI. kerületben és környékén. Profi szerelőink csak kiváló minőségű alkatrészekkel, kedvező áron, akár azonnali kiszállással dolgoznak. Munkájukra garanciát vállalnak. Hívjon minket bizalommal.

Klíma javítás XI. kerület

Vállalkozásunk több, mint 30 éve foglalkozik a klímák teljeskörű munkálataival. Ennél fogva a klíma javítás XI. kerületben is márkától- illetve típustól függetlenül megy végbe, kiváló szakembereink által, akik több, mint 20 év szakmai tapasztalattal a hátuk mögött vállalják a munkálatokat. Bármilyen klímakészülékkel is rendelkezik, ha az meghibásodás jeleit mutatja, az első és legfontosabb, hogy kapcsolja le a készüléket, majd hívjon minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, hogy szerelőink mielőbb segíthessenek.

Szakembereink örömmel fogadják hívását ügyfélszolgálatunkon és sürgős esetben vállalják, hogy akár azonnal elindulnak a helyszínre. Minden klíma javítás XI. kerületben és minden további budapesti kerületben egyaránt kedvező áron, csak kiváló minőségű alkatrészek és eszközök használatával zajlik. Kiváló munkatársaink precízen, megbízhatóan és biztonságos dolgoznak, rövid határidővel. Minden javítás során felmérik a készülék állapotát és mielőtt bármilyen munkának is nekiállnának, folyamatosan tájékoztatják Önt és egyeztetnek Önnel mindent.

Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Ha azt tapasztalja, hogy klímája zajosabb a szokottnál, csöpög, ki/bekapcsol folyamatosan, nem- vagy nehezen hűt vagy fűt a szokotthoz képest, vagy bármilyen más problémát észlel, mindenképpen keressen fel minket. Mindazonáltal, ha szeretné elkerülni készüléke meghibásodását, ne feledkezzen meg a rendszeres karbantartásról, melyet szintén örömmel vállalunk Budapest minden kerületében. Hívjon minket bizalommal.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma javítás XI. kerület

Klíma javítás XI. kerület

Cégünk vállalja a XI. kerületben a klímáknak a teljeskörű javítását. Sürgős esetekben hamar kiérünk és egyből el is tudjuk kezdeni a javítást. Nem sürgős esetekben van lehetőség időpont egyeztetésre. Ha bármilyen problémát tapasztal a klímájával kapcsolatban, akkor kérjük keressen fel minket. A hibás klímát ne használja, mivel ez akár további problémákat is okozhat.

Keressen fel minket, mondja el, hogy mi a gond, mi mondunk Önnek egy hozzávetőleges árat és az előre megbeszélt időpontban kiszállunk Önhöz, hogy helyrehozzuk klímáját. A különböző meghibásodások rendkívül eltérőek, épp ezért csak telefonon vagy személyesen tudunk árat mondani. Szakembereink hosszú évek óta benne vannak már a szakmában. Sokféle klímával találkoztak már, épp ezért vállaljuk a készülékeknek a javítását márkától függetlenül. Nem csak márka, hanem kialakítástól függetlenül vállaljuk a klímáknak a szerelését. Várjuk megkeresését!

Klíma tisztítás

A klímáknak a rendszeres tisztítása rendkívül fontos. A kórokozók könnyen eltudnak szaporodni a klímának a nedves, meleg beltéri egységében. Ha az ezzel keveredett levegő bejut az otthonba, akkor könnyen megbetegedhetnek az ott élők, különböző légúti fertőzéseket lehet kapni. Ha szezon előtt és után kihív minket egy tisztításra, akkor ezeket a problémákat tökéletesen eltudja kerülni. 

Elvégezzük a szükséges karbantartási folyamatokat. A klíma beltéri egységén egy fertőtlenítést, gombamentesítést és penész elleni kezelést végzünk el. A kültéri egységet egy vegyszeres vizes átmosásban részesítjük. 12 500 Ft + áfa és 7 500 Ft + áfa ezeknek az ára. Keressen minket bizalommal. Szakembereink Pest megye minden településén egyaránt vállalják a klíma tisztítását márkától- és típustól függetlenül. 

Klíma tisztítás

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Klíma szivárgásvizsgálat

Klíma szivárgásvizsgálat

Ahol a hűtőközeg-töltet meghaladja a három kilógrammot, ott szükséges a szivárgásvizsgálat évente / félévente / negyedévente. Az, hogy milyen gyakran kell elvégezni ez attól függ, hogy milyen a konkrét készülék. Ezzel kapcsolatos kérdéseit várjuk minden munkanap 09:00 - 17:00 óra között, a fentebb látható telefonszámunkon. A szivárgásvizsgálatot egy erre specializálódott készülékkel végezzük el. Ennek az ára 15 000 Ft.

Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több évtizedes tapasztalatával vállalja a klíma szivárgásvizsgálatát. Budapesten, illetve Pest megye minden további településén egyaránt. A szivárgásvizsgálatot, ahogy minden mást is, márkától- és típustól függetlenül vállalják szerelőink. Munkájukra pedig garanciát vállallnak és számlát adnak. Bármiben is lehetünk segítségére, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Klíma javítás Újbuda

A XI. kerület egész területén, Újbuda minden részén vállaljuk a kiszállást és a javítást. Ha azt tapasztalja, hogy készüléke már nem úgy működik, mint eddig, akkor feltétlenül keressen fel minket. Szakképzett szerelőink kiváló minőségben javítják meg a klímáját, hiszen meg van a szükséges tapasztalatuk és a szükséges felszereltségük ahhoz, hogy helyre hozzák a készülékét. 

Szerelőink márkától- illetve típustól függetlenül vállalják a klíma teljeskörű javítását. Több, mint 20 év tapasztalattal, precízen és megbízhatóan dolgoznak, rövid határidővel és kedvező áron. Munkájukra pedig garanciát vállalnak. Ha sürgős esetről van szó, kollégáink egyike akár azonnali kiszállást is tud vállalni. Bármilyen meghibásodást is tapasztal, kapcsolja le a klímát és hívjon minket habozás nélkül.

Klíma javítás Újbuda
Klíma beszerelés

Klíma beszerelés

Cégünk vállalja a klímáknak a beszerelését is, garanciával. Ennek az összege 55 000 Ft + áfa, klíma nélkül. Két méterig a csövezés is benne van ebben az árban. A csövezés során rézcsövet (6-os/10-es), kommunikációs kábelt és kondenzvíz elvezetőt építünk be. További csövezésnek az ára 5 500 Ft + áfa. Nyers ház, felújítás esetén jó döntés a vésés, amely során eltudjuk rejteni a falakban a csöveket. Ennek az ára 2 500 Ft + áfa. 

Szakembereink nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden településén egyaránt vállalják a klíma beszerelését. Mindazonáltal, érdemes kikérnie a tanácsukat a megfelelő készülék kiválasztásánál. Több évtizedes tapasztalatuk elengedheteten a megfelelő készülék vásárlása esetén is. Egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül segítünk. További információkért ezzel kapcsolatban, kérjük keressen fel minket elérhetőségeink bármelyikén.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Klíma javítás XI. kerület

Márka- és típusfüggetlen, teljeskörű klíma javítás XI. kerületben Budapesten, illetve egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra