Klíma javítás XXII. kerület

Klíma javítás XXII. kerületben és Budapest további kerületeiben szintúgy. Profi szakemberek által, 20 év tapasztalattal, márkától- és típustól függetlenül, kiváló minőségű alkatrészekkel és eszközökkel, kedvező áron, akár egy órán belüli kiszállással.

Klíma javítás XXII. kerület

Megbízható, márka- és típusfüggetlen klíma javítás XXII. kerületben és Budapest minden további kerületében egyaránt. Vállalkozásunk kiváló szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják a klímák teljeskörű javítási munkálatait. Mindezt precízen, megbízhatóan, rövid határidővel és kedvező áron teszik. A javítás során csak kiváló minőségű alkatrészeket és eszközöket használnak, munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak.

Bármilyen klímakészülékkel is rendelkezik, ha az meghibásodás jeleit mutatja, mindenképpen kapcsolja le és hívjon minket habozás nélkül a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Munkatársaink örömmel fogadják hívását ügyfélszolgálatunkon és szerelőink egyike, akár egy órán belül el tud indulni a helyszínre, hívását követően. Amennyiben pedig szeretné elkerülni, hogy klímakészüléke meghibásodjon, ne feledkezzen meg a rendszeres karbantartásról.

Ezt célszerű évente 2 alkalommal elvégeztetni, de ennek fontosságáról lejjebb görgetve részletesebben is olvashat. Ne feledje, hogy a klíma javítás XXII. kerületben és Budapest bármely más területén, egyaránt márkától- illetve típustól függetlenül megy végbe szakembereink által, rövid határidővel és kedvező áron. Továbbá, kollégáink a klímák teljeskörű munkálatait vállalják, így bármiről is legyen szó, mi örömmel állunk rendelkezésére. Keressen minket bizalommal.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma javítás XXII. kerület

Klíma javítás XXII. kerületben azonnali indulással

Vállaljuk a XXII. kerületben a klímáknak a megjavítását. Ha sürgősen megoldandó esetről van szó, akkor akár rendkívül gyorsan kitudunk érkezni, azonnali rendelkezésre állást tudunk biztosítani. Van lehetőség időpont egyeztetésre is. Ha úgy tapasztalja, hogy készüléke már nem úgy működik, mint ez idáig, akkor feltétlenül keressen fel minket. Az ehhez hasonló esetekben fontos, hogy ne használja tovább a készüléket, mivel további meghibásodásokat tud okozni.

Keressen fel minket, ossza meg velünk, hogy milyen meghibásodást észlel, mi mondunk Önnek egy többé-kevésbé pontos árat és az előre megbeszélt időpontban kiszállunk Önhöz, hogy helyre hozzuk klímáját. Minden meghibásodás egyedi, épp ezért csak telefonon vagy személyesen tudunk árat mondani. Szakembereink hosszú ideje benne vannak már a szakmában. Vállaljuk a klímákat márkától, típustól, állapottól függetlenül. Várjuk megkeresését!

Klíma tisztítás

Elengedhetetlen a klímáknak a rendszeres, szezon előtti és utáni tisztítása. A beltéri egységben egy párás, nedves, meleg környezet van, ami kiváló táptalaja a különböző baktériumoknak, vírusoknak, gombáknak. Ezek a mikrobák bejutva a lakásba nagyon csúnya betegségeket tudnak okozni, a legionárius betegséget vagy a tüdőgyulladást.

Ezektől nem kell tartania, hogyha évente kétszer tisztítva van a készüléke. Ha felhív minket, akkor mi elvégezzük maradéktalanul a tisztítást. A klíma beltéri egységén egy fertőtlenítést, gombamentesítést és penész elleni kezelést végzünk el. A kültéri egységet egy vegyszeres vizes átmosásban részesítjük. 12 500 Ft + áfa és 7 500 Ft + áfa ennek az ára. Hívjon minket bizalommal. 

Klíma tisztítás

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Klíma szivárgásvizsgálat

Klíma szivárgásvizsgálat

Ha a hűtőközeg-töltet meghaladja a 3 kg-ot a klímában, akkor nélkülözhetetlen a szivárgásvizsgálat. A rendszeresség attól függ, hogy mi a készülék pontos típusa. A szivárgásvizsgálatot ellehet végezni egy évben egyszer, kétszer, vagy négyszer. Ha ezzel kapcsolatban van kérdése, keressen fel minket nyugodtan. A szivárgásvizsgálatot egy erre specializálódott készülékkel végezzük el. Ennek az ára 15 000 Ft.

Ugyanis, cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei örömmel vállalják Pest megye minden településén a klíma szivárgásvizsgálatát is. Több évtizedes tapasztalattal, precízen, megbízhatóan és biztonságosan dolgoznak. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásaink bármelyikét, keressen minket bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk.

Klíma javítás Budafok

A XXII. kerület egész területén, tehát Budafokon is vállaljuk a klímáknak a javítását. Márkától, típustól, állapottól függetlenül vállaljuk a klímákat. Ha bármilyen problémát tapasztal készülékével, akkor hívjon fel minket. Tapasztalt szerelőink jó minőségben javítják meg a készülékét, hiszen meg van a szükséges tudásuk és a szükséges eszközeik ahhoz, hogy megjavítsák készülékét.

A klíma javítás Budafokon és Budapest minden további kerületében egyaránt kedvező áron, rövid határidővel történik, profi szakembereink keze által, akik precízen és megbízhatóan dolgoznak. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Bármilyen készülékkel is rendelkezik, ha az meghibásodás jeleit mutatja, kapcsolja le és hívjon minket habozás nélkül, hogy mielőbb segíthessünk.

Klíma javítás Budafok
Klíma beszerelés

Klíma beszerelés

Vállaljuk a klímáknak a beszerelését, márkától függetlenül. Ennek a szolgáltatásnak az ára 55 000 Ft + áfa. Két méterig a csövezés is beletartozik az árba. A csövezés során rézcsövet (6-os/10-es), kommunikációs kábelt és kondenzvíz elvezetőt építünk be. Ha további csövezésre van szükség, az 5 500 Ft + áfa. Lehetőség van vésésre is, amely során elrejtjük a csöveket a falba. Ennek ára 2 500 Ft + áfa. További információért kérjük keressen fel minket telefonon!

Szakembereink örömmel vállalják Pest megye minden településén a klíma beszerelését. Ezt megelőzően pedig, lehetősége van kérni ingyenes helyszíni konzultációnkat, mely során kollégáink segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában és annak beszerzését is vállalják. Szakembereink szakmai tudása elengedhetetlen ahhoz, hogy biztosan a megfelelő klímakészüléket válassza. Keressen minket bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Klíma javítás XXII. kerület

Megbízható, márka- és típusfüggetlen klíma javítás XXII. kerületben és Budapest minden további kerületében egyaránt.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra