Fujitsu klíma javítás

Típustól függetlenül vállaljuk Fujitsu klíma javítását egész Pest megyében. Profi szakembereink akár azonnali indulással állnak rendelkezésére. Minőségi alkatrészekkel, precízen és megbízhatóan, kedvező áron dolgoznak, garanciát vállalva munkájukra.

Fujitsu klíma javítás

Cégünk nagy szakmai tapasztalattal rendelkező klímaszerelő szakemberei örömmel vállalják Fujitsu klíma javítását Budapesten, illetve Pest megye minden további településén egyaránt. Minden Fujitsu klíma javítását vállalják típustól függetlenül, ennél fogva, bármekkora mértékben is jelentkezik meghibásodás a készülékén, kapcsolja azt le és hívjon minket habozás nélkül a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kollégáink, sürgős esetben a hívását követően, akár már egy órán belül eltudnak indulni a helyszínre.

Munkatársaink minden Fujitsu klíma javítása során csak kiváló minőségű, Fujitsu alkatrészekkel dolgoznak (ha azok valamelyikét cserélni kell), illetve precízen, megbízhatóan, kedvező áron és rövid határidővel végzik munkájukat. Szakembereink munkájára garanciát vállalunk és számlát adunk. Ha szeretné elkerülni a Fujitsu klíma meghibásodását, ajánljuk figyelmébe a rendszere karbantartást, melyet érdemes tavasszal és ősszel elvégezteti.

Ez nagyban hozzájárul a készülék zavartalan működéséhez és az egészségünkre is jótékony hatással van azáltal, hogy ilyenkor végzünk egy baktérium és penészmentesítést is a klímakészüléken. Ha szeretne bővebben tájékozódni a Fujitsu klíma javításáról vagy a készülékekről, akkor görgessen lejjebb vagy keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén. Pest megye minden településén egyaránt számíthat ránk. Örömmel segítünk mindenben.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Fujitsu klíma javítás

Fujitsu klíma javítás azonnali kiszállással

Vállaljuk a Fujitsu klímáknak a megszerelését. Ha úgy látja, hogy a klímája már nem úgy működik mint eddig, akkor feltétlenül keressen fel minket. Régóta foglalkozunk már a Fujitsu klímákkal, jól ismerjük ezeknek a tipikus hibáit és azok megoldását. Ha azt tapasztalja, hogy a készüléke csöpög, nem kapcsol be, zajos, büdös, nem működik megfelelően akkor fontos, hogy ne használja tovább a készüléket. Keressen fel minket telefonon vagy emailben, hogyha bármilyen problémát tapasztal a készülékével.

Telefonon eltudja nekünk mondani, hogy mit tapasztal, így mi már árat is tudunk mondani, illetve megtudunk beszélni egy pontos időpontot. Azonnali rendelkezésre állást is tudunk biztosítani. Szerelő munkatársaink vállalják, hogy a legjobb tudásuk szerint oldják meg a problémát. Jól ismerik a készülékeket, rutinosak, felkészültek, garantáltan jó munkát fognak végezni. Keressen fel minket telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk üzenetet az info@nozo-klima.hu címre. Várjuk megkeresését.

Fujitsu klíma fűtésre

A modern klímákat ma már lehet használni fűtésre is, nem csak hűtésre. A klíma fűtés funkciója teljesen kitudja váltani a régi olajradiátorokat és hősugárzókat. Sokak számára nagyon vonzó megoldás, hogy kiegészítő fűtésként használják a klímát vagy akár ki is váltsák a fűtésrendszert. A klímával való fűtés sok szempontból környezetbarát megoldás. A híresztelésekkel ellentétben, nem kerül sokkal többe a klímával való fűtés, mint a gázzal való fűtés. 

Természetesen, a Fujitsu klímák között is vannak olyan típusú készülékek, melyek alkalmasak a fűtésre is. Ennek kapcsán mindenképpen érdemes kollégáinkkal felvennie a kapcsolatot, hiszen több évtizedes tapasztalatuknak köszönhetően, pontosan megfogják tudni mondani, hogy Önnek melyik a legalkalmasabb készülék erre. Mindezt egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül. Ha szeretne részletesebben informálódni, keressen minket bizalommal.

Fujitsu klíma fűtésre

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Fujitsu klíma karbantartás

Fujitsu klíma karbantartás

A karbantartás a klíma és egészségünk érdekében nagyon fontos. A tisztítás során egy speciális fertőtlenítő eljárással elpusztítjuk az összes kórokozót, ami a készülékben van. A baktériumoknak, gombáknak, vírusoknak nagyon jó táptalaja a beltéri egység nedves, párás, meleg környezete, így ott könnyen eltudnak szaporodni. Épp ezért fontos évente kétszer kitisztítani a készüléket.

Beltéri egység esetén az ár 12. 500 Ft + áfa. Ebbe benne van a fertőtlenítés, a gombamentesítés, és a penész elleni kezelés. A kültéri klíma karbantartásának az ára 7 500 Ft + áfa. Ez egy vegyszeres vizes átmosást jelent. Ha mindig figyelmet fordít a klíma karbantartására, akkor a készülék zavartalanul működhet hosszú éveken át és a megbetegedéseket is elkerülheti. Természetesen, szakembereink örömmel vállalják Fujitsu klíma karbantartását Pest megye minden településén. Keressen minket ez ügyben is bizalommal.

Fujitsu klíma szerviz Budapest

Budapest egész területén, minden kerületben vállaljuk a javítást, a karbantartást, a beszerelést, az áthelyezést, az előcsövezést és a szivárgásvizsgálatot a Fujitsu klímák esetében. Ha sürgős esetről van szó, akkor akár azonnal is a rendelkezésére tudunk állni. Keressen fel minket bizalommal, hogyha úgy ítéli meg, hogy szervizelésre van szüksége.

Fujitsu klíma szervizünk kiváló szakemberei típustól függetlenül vállalják a készülékek teljeskörű javítási és karbantartási munkálatait. Több, mint 20 év tapasztalattal, precízen és megbízhatóan dolgoznak, kedvező áron. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Budapesten kívül, Pest megye minden további településén egyaránt számíthat ránk. Várjuk megkeresését.

Fujitsu klíma szerviz Budapest
Fujitsu klíma szivárgásvizsgálat

Fujitsu klíma szivárgásvizsgálat

Ha a hűtőközeg-töltet meghaladja a három kilógrammot a klíma készülékben, akkor a törvényi előírás szerint kötelezően el kell végezni a szivárgásvizsgálatot. A gyakoriság mindig a készüléktől függ, lehet évente egyszer, kétszer, illetve négyszer is elvégezni. A szivárgásvizsgálatot mindig egy erre specializálódott készülékkel végezzük el. Ennek a vizsgálatnak az ára 15 000 Ft. 

Vállalkozásunk kiváló szakemberei természetesen a Fujitsu klíma szivárgásvizsgálatát is örömmel vállalják típustól függetlenül, Budapesten és Pest megye minden településén egyaránt. Szerelőink több, mint 20 év tapasztalattal, precízen, megbízhatóan és rövid határidővel dolgoznak. Munkájukra pedig garanciát vállalnak. Hívjon fel minket bizalommal!

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Fujitsu klíma javítás

Fujitsu klíma javítását vállaljuk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra