Klíma javítás árak

A klíma javítás árakról oldalunkon részletesebben tájékozódhat. Cégünk kedvező áron vállalja klímák javítását márkától- és típustól függetlenül, egész Pest megyében. Profi szakemberek által, minőségi alkatrészekkel, garanciálisan és megbízhatóan dolgozunk

Klíma javítás árak

A klíma javítás árak attól függően változnak, hogy mekkora problémával van dolgunk és azt milyen módon tudjuk javítani, illetve milyen készülékről van szó. Cégünk igen kedvező áron végzi a klímakészülékek javítását, melyet kiváló szakembereink márkától- illetve típustól függetlenül vállalnak Budapesten és Pest megye minden tovább településén egyaránt. Profi klímaszerelő szakembereink több, mint 20 év tapasztalattal rendelkeznek a szakterületükön.

Munkatársaink csak kiváló minőségű, a klímának megfelelő alkatrészeket használnak, amennyiben valamelyiket cserélni kell. Továbbá, mindig precízen és megbízhatóan dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Ha a klíma javítás árak érdeklik, akkor görgessen lejjebb, hiszen oldalunkon részletesebben is kitérünk ezekre, vagy pedig keressen minket elérhetőségeink bármelyikén és kollégáink minden kérdésére örömmel válaszolnak.

Mindazonáltal, a klíma javítás árakkal kapcsolatban, csak a helyszínen tudnak szakembereink pontos választ adni, hiszen, amig nem tárják fel a probléma okát, nem tudják, hogy mennyibe is kerül pontosan a javítás. Ám, szakmai tapasztalatuknak köszönhetően, hozzávetőlegesen megtudják mondani előre. Ha szeretné elkerülni a klíma meghibásodását, ne feledkezzen meg a rendszeres karbantartásról. Bízza profi szakembereinkre a klíma javítását, karbantartását egyaránt és készüléke a lehető legjobb kezekben lesz. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését. Segítünk mindenben!

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma javítás árak

Klíma javítás 

Cégünk vállalja a klíma készülékeknek a javítását. Ha azt tapasztalja, hogy klímája meghibásodott, akkor fontos, hogy ne használja tovább és keressen fel minket. Márkától függetlenül és típustól függetlenül vállaljuk a klímákat javításra. Keressen fel minket bizalommal, hogyha bármilyen meghibásodást tapasztal. A klíma javításának az ára mindig a konkrét készüléktől, annak korától és a pontos meghibásodásától függ. Ahhoz, hogy árat tudjunk mondani, mindenféleképpen keressen fel minket és ossza meg velünk a meghibásodás részleteit. 

További szolgáltatásaink árát megtalálhatja lejjebb görgetve. Ha javításra, vagy bármi más szolgáltatásra van szüksége, akkor keressen fel minket. Ezt megteheti a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy írhat nekünk levelet az info@nozo-klima.hu címre. Várjuk megkeresését! Mindenképp ossza meg velünk nevét, címét, telefonszámát és a megkeresésnek a tárgyát.

Klíma tisztítás

Klíma tisztítás

Évente kétszer ajánlatos kitisztítani a klíma készülékeket. Beltéri klíma 12 500 Ft + áfa, kültéri klíma 7 500 Ft + áfa.

Klíma tisztítás
Klíma karbantartás

Klíma karbantartás

Vállaljuk a klímáknak a karbantartását. Beltéri egység karbantartása 12 500 Ft + áfa, kültéri egység karbantartása 7 500 Ft + áfa.

Klíma karbantartás
Klíma javítás

Klíma javítás

Márkától, típustól, kialakítástól függetlenül vállaljuk a klímáknak a szerelését. Ha az árakra kíváncsi, akkor kérjük érdeklődjön telefonon.

Klíma javítás
Klíma előcsövezés

Klíma előcsövezés

Lehetőség van arra, hogy felújítás vagy építés alatt a klímát előcsövezzük. Az ára: 5 500 Ft + áfa / csőméter. Vésés esetén az ár 2 500 Ft + áfa / méter.

Klíma előcsövezés

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az Ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Klíma beszerelés

Klíma beszerelés

55 000 Ft + áfáért vállaljuk a klíma beszerelést, egy év beszerelési garanciával, amely kiegészül a gyártói garanciával. 

Klíma beszerelés
Klíma áthelyezés

Klíma áthelyezés

Légkondicionáló beltéri és kültéri egység áthelyezést vállalunk a felméréstől számított két héten belül, 30 000 Ft + áfától.

Klíma áthelyezés
Klíma szivárgásvizsgálat

Klíma szivárgásvizsgálat

15 000 Ft-ért vállaljuk a klíma szivárgásvizsgálatát. Ezt egy erre specializálódott géppel végezzük el, Budapesten és Pest megyében.

Klíma szivárgásvizsgálat
Klímatöltés

Klímatöltés

Vállaljuk a klímáknak a töltését. Ha a kifújt levegőnek a hőmérséklete nem megfelelő, akkor lehet, hogy a gáznyomással van a gond.

Klímatöltés
Klíma tisztítás ár Budapest

Klíma tisztítás ár Budapest

A klíma tisztítása rendkívül fontos. A beltéri egységben könnyen megtudnak telepedni a különböző baktériumok, vírusok, gombák. Ha ezek bekerülnek az otthon levegőjébe, akkor olyan betegségeket tudnak terjeszteni, mint a tüdőgyulladás vagy más légúti betegségek. Ezek ellen csak úgy lehet védekezni, hogyha évente kétszer, leginkább szezon előtt és szezon után kitisztíttatja a klímáját.

Ha minket hív ki, akkor mi a beltéri és a kültéri egységet egyaránt kitisztítjuk. A beltéri egység esetén fertőtlenítjük, gomba mentesítjük, penész ellen kezeljük a készüléket, ennek ára 12 500 Ft + áfa. A kültéri egységet vegyszeres vizes átmosással tisztítjuk, ennek ára 7 500 Ft + áfa. Hívjon minket bizalommal, hogy mielőbb segíthessünk.

Panasonic klíma javítás

A Panasonic klímáknak is vállaljuk a szerelését természetesen. Ha azt tapasztalja, hogy készüléke csöpög, büdös, zajos, nem dolgozik megfelelően, nem fúj elég hideget, irreálisan megnőtt a villanyszámla, akkor keressen fel minket. Ha sürgős esetről van szó, akkor azonnali rendelkezésre állást tudunk biztosítani, minden más esetben előre megbeszélt időpontban megyünk ki. Keressen minket bizalommal!

Szakembereink egész Pest megye területén vállalják Panasonic klíma javítását, típustól függetenül. Kiváló minőségű alkatrészekkel, több, mint 20 év tapasztalattal, precízen és megbízhatóan dolgoznak. Bármiben is lehetünk segítségére, kérjük keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén. Sürgős esetben, szakembereink akár egy órán belül állnak rendelkezésére.

Panasonic klíma javítás
Klíma szereléssel együtt

Klíma szereléssel együtt

A klíma beszerelés ára 55 000 Ft + áfa. Két méter alapcsövezés benne van az árban, amely a falon kívül fut végig. Csövek közé tartozik a rézcső (6-os/10-es), kommunikációs kábel és a kondenzvíz elvezető. 2 méter fölött 5 500 Ft + áfa a csövezés. 2 500 Ft + áfa / méter az ára a vésésnek, amely során elrejtjük a csöveket a falban. A klíma tömegétől függően a tartó is extra költséget jelent. Ezekre az árakra még rájön a klíma készüléknek az ára. 

Ha új klímakészüléket szeretne vásárolni, illetve beszereltetni, mindenképpen érdemes felvennie előtte velünk a kapcsolatot és kérnie szakembereink segítségét, akik egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül, segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában. Továbbá, válalják a készülék beszerzését és beszerelését is, Pest megye bármely településén. Hívjon minket bizalommal.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Klíma javítás árak

A klíma javítás árak egész Pest megye területén kedvezőek, cégünk által.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza