Klíma akciók az OBI-ban

Klíma akciók az OBI-ban? Segítünk megvásárolni a kinézett készüléket vagy ajánlunk jobbat és megbízhatóbbat, kedvezőbb áron, amit be is szerelnek profi szakembereink, Pest megye bármely területén. Garanciát vállalva dolgozunk, rövid határidővel.

Klíma akciók az OBI-ban

Épp most vannak klíma akciók az OBI-ban? Kinézett egy készüléket, de nem tudja megvásárolni? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén és cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei örömmel állnak rendelkezésére. Több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják klímák teljeskörű munkálatait, köztük annak beszerzését és beszerelését is. Budapesten, illetve Pest megye minden településén egyaránt számíthat gyors és megbízható segítségükre.

Munkatársaink márkától- és típustól függetlenül dolgoznak a klímakészülékekkel, melynek köszönhetően, Ön bármelyik klímát is nézte ki az OBI-ban, mi betudjuk azt szerelni Önnek. Mindazonáltal, bármennyire is jól hangzanak a klíma akciók az OBI-ban, nem feltétlenül ott van az Önnek legmegfelelőbb készülék. Ennél fogva, mielőtt beleugrik a vásárlásba, mindenképpen érdemes élnie az ingyenes helyszíni konzultációnkkal.

Ennek során, kollégáink felmérik az épület adottságait és minden fontos részletet átbeszélnek Önnel a klímakészülékkel kapcsolatban. Ezt követően pedig, szakembereink tudnak majd Önnek megfelelő ár/érték arányban készüléket ajánlani, mely minden szempontból tökéletes lesz az Ön számára. Ha sikerült a készüléket kiválasztani, akkor a beszerelést megelőzően, munkatársaink vállalják a klímakészülék beszerzését is.

Klímaszerelő szakembereink precízen és megbízhatóan dolgoznak, kedvező, személyre szabott áron, rövid határidővel. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Klímáját akár már egy héten belül beszereljük és a szerelés mellé az első tisztítást ajándékba adjuk, illetve egy év javítási garanciát is vállalunk a készülékre. Bármiben is lehetünk segítségére, esetleg a klíma akciók az OBI-ban érdekli, keressen minket bizalommal. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését és segítünk mindenben.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma akciók az OBI-ban

Klíma vásárlás szakember által

A nyár beköszöntével sokan szeretnének klímát. A klíma vásárlásnak több módja van. Lehet venni különböző áruházakban, mint például az OBI-ban, illetve lehet venni szakembereken keresztül. Ha az OBI-ban szeretne klímát venni, akkor annak az a módja, hogy kiválaszt egy szakembert (vagy céget), aki egy tanúsítványban vállalja, hogy felszereli a klímát. Ez egy hosszadalmasabb folyamat, aminek a végén haza is kell szállítani a készüléket. Egyszerűbb megoldás az, hogyha szerelőtől vásárol. Ha minket választ, akkor mi már a kiválasztásnál is segítünk Önnek. 

Egy helyszíni felmérés során felmérjük az otthonát és segítünk Önnek kiválasztani a tökéletes készüléket. Ha meg van a kiválasztott készülék, akkor mi beszerezzük Önnek és fel is szereljük otthonában. Ez egy gyorsabb, egyszerűbb és biztonságosabb módja a klíma vásárlásnak, mivel így biztos, hogy hamar felfog kerülni a falra a jó minőségű készülék. Ha az egyszerűbb megoldást szeretné választani, akkor ne az OBI-ban keressen klímát, hanem keressen fel minket. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 611 8463 számon vagy írhat nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címre. Mindenféleképpen ossza meg velünk nevét, címét, telefonszámát, valamint a megkeresésnek a tárgyát. Várjuk megkeresését!

Klíma beszerelés

Ha szeretne klímát beszereltetni, akkor az első lépés az, hogy felvegye velünk a kapcsolatot. Ezt követően megbeszélünk egy időpontot, amikor kimegyünk Önhöz elvégezni a helyszíni felmérést. A felmérést követően, két héten belül elvégezzük a beszerelést. A beszerelésre egy év beszerelési garanciát vállalunk. Ez kiegészül a gyártó által adott garanciával, ami akár tíz év is lehet.

A klíma beszerelésének az ára 55 000 Ft + áfa. Kétméterig beletartozik az árba az alap csövezés, amely során a csövek a falon kívül fognak végig futni. Csövek közé tartozik a rézcső (6-os/10-es), kommunikációs kábel és a kondenzvíz elvezető. 2 méter fölött 5 500 Ft + áfa a csövezés, mindegyik csőre vonatkozik. 2 500 Ft + áfa / méter, hogyha vésni kell és a falon belül fognak elhelyezkedni a csövek. A tartó konzol extra költséget jelent, ez a klíma kültéri egységének a tömegétől és méretétől függ.

Klíma beszerelés

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Klíma előcsövezés

Klíma előcsövezés

Ha nyers házról van szó vagy épp egy felújítás alatt áll a ház és tudja, hogy a jövőben szeretne klímát, akkor jó megoldás az, hogyha ilyenkor elvégezzük az előcsövezést. Ennek a folyamatnak hála, a csövek a falon belül fognak elhelyezkedni, ezzel egy sokkal esztétikusabb látványt elérve. 

Az előcsövezés ára: 5 500 Ft + áfa / csőméter, ez az ár mind a három csőre vonatkozik. 

Vésés esetén az ár 2 500 Ft + áfa / méter.

Klíma áthelyezés

Ha a klíma rossz helyre került felhelyezésre vagy egyéb okok miatt úgy látjuk, hogy rossz helyen van, akkor van lehetőség az áthelyezésre. Szakembereink Pest megye minden településén egyaránt vállalják a munkálatokat. Az áthelyezés során is szükséges a felmérés, hogy lássuk az épület adottságait. Az áthelyezésnek a költsége, beltéri egység esetén 30 000 Ft + áfa. 

Az áthelyezés során számolni kell a rézcső (6-os/10-es), kommunikációs kábel és a kondenzvíz elvezető cső többlet igényével. Ez 5 500 Ft + áfa / csőméter. További költséget jelent, hogyha szeretné vésetni a csöveket, ennek ára 2 500 Ft + áfa / méter. Ilyenkor nem a falon kívül, hanem a falon belül fognak elhelyezkedni a csövek, ez egy sokkal esztétikusabb megoldás.

Klíma áthelyezés
Klíma tisztítás

Klíma tisztítás

Cégünk vállalja a klíma készülékeknek a tisztítását. A tisztítás nagyon fontos, mivel a klíma belsejében a különböző vírusok, gombák, baktériumok könnyen eltudnak szaporodni. Ez ellen csak úgy lehet védekezni, hogyha évente kétszer ki van tisztítva a készülék. Leginkább szezon előtt és szezon után. A beltéri egység esetén fertőtlenítjük, gombamentesítjük, penész ellen kezeljük a készüléket, ennek ára 12 500 Ft + áfa. A kültéri egységet vegyszeres vizes átmosással tisztítjuk, ennek ára 7 500 Ft + áfa.

Mindenképpen érdemes már a készülék beszerelésétől kezdve, folyamatosan karbantartani, tisztítani a klímakészüléket ahhoz, hogy az hosszú évekig működjön zavartalanul és mi se kapjunk el különböző megbetegedéseket. Bízza profi szakembereinkre a klíma tisztítását. Kollégáink rövid határidővel, precízen és megbízhatóan dolgoznak, kiváló hatóanyagú, speciális fertőtlenítőszerekkel, kedvező áron. Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Klíma akciók az OBI-ban? Segítünk megvásárolni a kinézett készüléket vagy ajánlunk jobbat és be is szereljük, Pest megye bármely településén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra