Klíma javítás XX. kerület

Márka- és típusfüggetlen klíma javítás XX. kerületben és Budapest minden további kerületében egyaránt. Profi szakembereink kedvező áron, kiváló minőségű alkatrészekkel, precízen és megbízhatóan dolgoznak, garanciát vállalva munkájukra.

Klíma javítás XX. kerület

Márka- és típusfüggetlen klíma javítás XX. kerületben, illetve Budapest többi kerületében is szintúgy. Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják a klímák teljeskörű javítási munkálatait. Csak kiváló minőségű alkatrészekkel és eszközökkel dolgoznak, precízen, megbízhatóan és biztonságosan. Bármekkora mértékű meghibásodást tapasztal klímakészülékén, kapcsolja le és hívjon minket habozás nélkül.

Munkatársaink örömmel fogadják hívását ügyfélszolgálatunkon és sürgős esetben, akár már egy órán belül el tud indulni egyikük a helyszínre. Kollégáink munkájukra garanciát vállalnak és számlát adnak. Ha pedig szeretné elkerülni a klíma meghibásodását, ajánljuk figyelmébe a rendszeres karbantartást, mely nagyban hozzájárul a készülék megfelelő, zavartalan működéséhez, illetve komolyabb megbetegedéseket is elkerülhetünk ezáltal, melyről lejjebb görgetve részletesebben is olvashat oldalunkon.

A klíma javítás XX. kerületben és Budapest minden más kerültében egyaránt márkától- és típustól függetlenül igénybe vehető, kedvező áron. Kollégáinkra az év bármely napján számíthat. Ügyeljen a klíma helyes működésére. Mindazonáltal, szakembereink nem csak a javítási munkálatokat vállalják, hanem a klímák teljeskörű munkálatait, beszerelését, karbantartását, leszerelését stb. Bármiben is lehetünk segítségére, keressen minket bizalommal, hiszen mindenben segítünk.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Hívjon fel minket, mondja el, hogy milyen problémát észlel, mi mondunk Önnek egy nagyjábóli árat, és az előre megbeszélt időpontban kiszállunk Önhöz, hogy megszereljük klímáját. Minden meghibásodás egyedi, épp ezért csak telefonon vagy személyesen tudunk árat mondani.

Klíma javítás XX. kerület

Vállaljuk a XX. kerületben a klímáknak a javítását. Ha sürgős esetről van szó, akkor rendkívül hamar kitudunk érkezni. Minden más esetben időpont egyeztetése szükséges. Ha úgy látja, hogy klímája már nem úgy működik, mint eddig, akkor feltétlenül keressen fel minket. Ilyen esetben alapvető, hogy ne használja tovább a klímát, mivel ez további meghibásodásokat tud okozni.

Hívjon fel minket, mondja el, hogy milyen problémát észlel, mi mondunk Önnek egy nagyjábóli árat és az előre megbeszélt időpontban kiszállunk Önhöz, hogy megszereljük klímáját. Minden meghibásodás egyedi, épp ezért csak személyesen tudunk pontos árat mondani. Szerelőink hosszú ideje benne vannak már a szakmában, éppen ezért vállaljuk márkafüggetlenül az összes klíma készüléket! Keressen fel minket telefonon a +36 (20) 611 8463 számon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@nozo-klima.hu címre. Várjuk megkeresését!

Klíma tisztítás

A klímának a rendszeres tisztítása elengedhetetlen dolog. A beltéri egységben egy nedves, meleg, párás környezet van, ami kiváló táptalaja a különböző kórokozóknak. Ezek a mikrobák bejutva a légtérbe nagyon csúnya betegségeket tudnak okozni, a legionárius betegséget vagy a tüdőgyulladást. Azonban ezektől nem kell félnie, hogyha rendszeresen tisztítva van a készüléke. Hívjon minket és mi elvégezzük a tisztítást.

A klíma beltéri egységén egy fertőtlenítést, gombamentesítést és penész elleni kezelést végzünk el. A kültéri egységet egy vegyszeres vizes átmosásban részesítjük. 12 500 Ft + áfa és 7 500 Ft + áfa ezeknek az ára. Keressen minket bizalommal. Profi szakembereink Pest megye minden településén egyaránt vállalják a klíma tisztítását, karbantartását, márkától- illetve típustól függetlenül egyaránt.

Klíma tisztítás

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Klíma szivárgásvizsgálat

Klíma szivárgásvizsgálat

Ha a hűtőközeg-töltet meghaladja a három kilógrammot a készülékben, akkor fontos a szivárgásvizsgálat. A gyakoriság attól függ, hogy mi a készülék pontos típusa. Negyed évente, fél évente vagy évente lehet elvégezni a szivárgásvizsgálatot. Ha ezzel kapcsolatban van kérdése keressen fel minket nyugodtan. A szivárgásvizsgálatot egy erre specializálódott géppel végezzük el. Ennek az ára 15 000 Ft.

Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal rendelkeznek és örömmel vállalják a klíma szivárgásvizsgálatát Budapesten, illetve Pest megye minden további településén egyaránt. Márkától- és típustól függetlenül, minden készüléknél elvégezzük a vizsgálatot. Keressen minket ennek kapcsán bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk Önnek,

Klíma javítás Pesterzsébet

A XX. kerület egész területén, vagyis Pesterzsébeten vállaljuk a klímáknak a javítását. Mindenféle klímának vállaljuk az ellátását, márkától, típustól függetlenül. Ha azt tapasztalja, hogy klímája már nem úgy működik, mint eddig, akkor keressen fel minket. Kiváló szerelőink kiváló minőségben javítják meg a klímáját, hiszen meg van a szükséges tudásuk és a szükséges eszközeik ahhoz, hogy helyre hozzák a készülékét. 

Ugyanis, cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal dolgoznak, precízen és megbízhatóan. Ismerik az itthon megtalálható összes klímagyártót/forgalmazót és azok készülékeit, ennél fogva márkától- és típustól függetenül vállalják a teljeskörű munkálatait a klímakészülékeknek. Kedvező áron, garanciát vállalva dolgoznak. Keressen minet bizalommal.

Klíma javítás Pesterzsébet
Klíma beszerelés

Klíma beszerelés

Cégünk vállalja a légkondicionálóknak a beszerelését. Ennek a szolgáltatásnak az ára 55 000 Ft + áfa. Ebbe az árba beletartozik a csövezés is két méterig. A csövezés során rézcsövet (6-os/10-es), kommunikációs kábelt és kondenzvíz elvezetőt építünk be. Ha további csövezésre van szükség az 5 500 Ft + áfa. Ha szeretné a csöveket elrejteni a falba, akkor válassza a vésést. Ennek az ára 2 500 Ft + áfa. További információért kérjük keressen fel minket telefonon!

Szakembereink minden típusú és márkájú klíma beszerelését vállalják, ám ahhoz hogy a tökéletes készülék legyen beszerelve, mindenképpen érdemes kikérnie kollégáink véleményét. Egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül, segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában és örömmel be is szerzik azt. Pest megye minden településén állunk rendelkezésére. Keressen minket bizalommal.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Klíma javítás XX. kerület

Teljeskörű klíma javítás XX. kerületben, illetve Budapest többi kerületében és egész Pest megye területén szintúgy.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra