Klíma szivárgásvizsgálat

Vállaljuk klíma szivárgásvizsgálatát márkától- és típustól függetlenül, Pest megye minden településén egyaránt. Profi szakemberek által, több, mint 20 év tapasztalattal, speciális eszközökkel dolgozunk. Munkánkra garanciát vállalunk. Hívjon bizalommal.

Klíma szivárgásvizsgálat

Örömmel vállaljuk klíma szivárgásvizsgálatát Budapest minden kerületében, illetve Pest megye minden további településén szintúgy. Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik a különböző klímakészülékek teljeskörű munkálataival, melynek köszönhetően, kiváló szakembereink márkától- és típustól függetlenül egyaránt vállalják a klíma szivárgásvizsgálatát. Kollégáink precízen és megbízhatóan, egy speciális, pontos műszerrel végzik a munkálatokat.

Keressen minket bizalommal ennek kapcsán elérhetőségeink bármelyikén munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között és kollégáink rövid időn belül állnak rendelkezésére és elvégzik a klíma szivárgásvizsgálatát. Szakembereink munkájukra garanciát vállalnak és számlát adnak. Ha a klíma szivárgásvizsgálatának ára érdekli, akkor keressen minket bizalommal vagy görgessen lejjebb és részletesebben is tájékozódhat szolgáltatásunkról és árainkról.

A klíma szivárgásvizsgálatát egyébként lehet kérni a rendszeres karbantartás folyamán is, így a készülék évente két alkalommal biztosan ellenőrizve van. Ez megnyugtatásként is szolgálhat nekünk és garantált a biztonságos használat. Továbbá, a karbantartás a készülék zavartalan működéséhez is nagyban hozzájárul és célszerű évente 2 alkalommal elvégeztetni. Bármilyen további kérdése lenne vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásaink bármelyikét, kérjük keressen minket bizalommal. Örömmel állunk rendelkezésére.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma szivárgásvizsgálat

Klíma szivárgásvizsgálat Budapest

A klíma szivárgásvizsgálata kötelező 2008. január 1-től olyan készülékek esetében, amelyek meghaladják a 3 kg hűtőközeg-töltetet. Ezt 3-30 kg hűtőközeg-töltettel rendelkező készülékek esetén évente, 30-300 kg hűtőközeg-töltet esetén félévente, míg 300 kg-nál nagyobb hűtőközeg-töltet esetén évente négyszer kell elvégezni. Ha nem tudja, hogy az Ön készüléke melyik kategóriába sorolható, akkor kérjük keressen fel minket. A klíma szivárgásvizsgálatát egy külön géppel végezzük el, amely erre a célra lett kifejlesztve.

A szivárgás vizsgálat törvényileg kötelező, az elmulasztásért büntetés jár, amely akár az 5 000 000 forintot is elérheti. A gyakoriságra azért van szükség, mert az idő múlásával a szivárgási pontokon több hűtőközeg-töltet távozhat a megengedett értéknél. Ha szeretné elvégeztetni a klímáján a szivárgásvizsgálatot, akkor kérjük keressen fel minket. Ezt megteheti telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy írhat nekünk üzenetet a info@nozo-klima.hu címre. Várjuk megkeresését.

Szivárgásvizsgálat menete

Első körben kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Ezt követően megbeszélünk egy ideális időpontot, amikor kiérkezünk Önhöz. Itt a speciális készülékünk segítségével elvégezzük a szivárgásvizsgálatot. Az ilyen jellegű munkálatokat minden esetben szakképzett szerelők végzik el. A vizsgálat végeztével megtudjuk mondani, hogy a meghatározott ráta alatt vagy fölött van-e a készülék. 

Minden típusú és márkájú klímakészülék szivárgásvizsgálatát vállalják profi szakembereink Budapesten, illetve Pest megye minden további településén egyaránt. Bármilyen készülékkel is rendelkezik, megmondjuk, hogy milyen gyakran szükséges a szivárgásvizsgálat és rövid határidővel el is végezzük. Keressen minket bizalommal és segítünk mindenben.

Szivárgásvizsgálat menete

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Szivárgásvizsgálat díja

Szivárgásvizsgálat díja

A szivárgás vizsgálat díja 15 000 Ft. Ha ez ügyben további kérdései lennének, akkor kérjük keressen fel minket telefonon, vagy írjon nekünk üzenetet. Rövid időn belül válaszolni fogunk. A szivárgásvizsgálat díja típustól és márkától függetenül fix. Az számít, hogy mennyi készüléket kell átvizsgálnunk, nem pedig az, hogy milyet.

Szakembereink Pest megye minden településén egyaránt vállalják a klíma szivárgásvizsgálatát, melyet rövid határidővel, precízen és megbízhatóan végeznek. Munkájukra pedig garanciát vállalnak. Ha szeretne bővebben tájékozódni vagy igénybe venni szolgáltatásunkat, kérjük keressen minket a fentebb említett elérhetőségeink valamelyikén. Mindenben örömmel segítünk.

Klíma ellenőrzés

A szivárgásvizsgálat is egyfajta ellenőrzés, amikor megvizsgáljuk, hogy mennyi hűtőközeg-töltet távozik a készülékből. További ellenőrzés az, amikor karbantartást végzünk el a készüléken. Ilyenkor megvizsgáljuk, és kitisztítjuk a készüléket. A szivárgásvizsgálat mellett, itt is fontos a rendszeresség, a klíma karbantartásának félévente meg kell történnie ahhoz, hogy a készülék biztonságosan tudjon működni. 

Természetesen cégünk kiváló szakemberei örömmel vállalják a klíma ellenőrzését, szivárgásmentesítését és karbantartását is egyaránt. Rövid határidővel, kedvező áron, precízen és megbízhatóan dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak. Pest megye bármely településén számíthat szakembereink precizitására. Várjuk megkeresését.

Klíma ellenőrzés
Klíma CO2

Klíma CO2

A szivárgásvizsgálatnak az a célja, hogy ne kerüljenek olyan gázok a környezetbe, amelynek környezetkárosító hatása van. A GWP érték alatt a globális felmelegedési potenciált értjük. Alapnak a CO2-t választották, ennek az értéke GWP=1. Ez az érték azt mutatja meg nekünk, hogy mennyire járul hozzá egy anyag a globális felmelegedéshez, mennyivel nagyobb a hatása a CO2 molekulához képest. 

Az R32-es hűtőközeg jelenleg az egyik legkörnyezetbarátabb hűtőközeg. Ennek a hűtőközegnek 675-ször nagyobb a felmelegedési hatása, mint a CO2-nek. Ha szeretne erről részletesebben tájékozódni vagy ez alapján készüléket választani, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén és kérje szakembereink segítségét, akik mindenben állnak rendelkezésére.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Klíma szivárgásvizsgálat

Vállaljuk klíma szivárgásvizsgálatát márkától- és típustól függetlenül, egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra