Panasonic klíma szerviz

Panasonic klíma szervizünk kiváló szakemberei Pest megye minden településén egyaránt vállalják Panasonic klímák teljeskörű javítását, karbantartását. Garanciát vállalva, minőségi alkatrészekkel, akár azonnali indulással dolgozunk. Hívjon mielőbb.

Panasonic klíma szerviz

Bármilyen probléma is adódott a Panasonic klímáját illetően, hívja bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámot és Panasonic klíma szervizünk kiváló szakemberei örömmel állnak rendelkezésére. Vállalják minden típusú Panasonic klíma teljeskörű szervizelését, legyen az javítás, karbantartás, szivárgásvizsgálat stb. Szerelőink több, mint 20 év tapasztalattal álnak rendelkezésére Budapesten, illetve Pest megye minden további településén szintúgy.

Sürgős esetben vállalják kollégáink, hogy azonnal indulnak a helyszínre. Panasonic klíma szervizünk munkatársai csak kiváló minőségű alkatrészekkel és eszközökkel dolgoznak, rövid határidővel és kedvező áron. Munkájukat precízen és megbízhatóan végzik, melyekre garanciát vállalnak és számlát adnak. Fontos, hogy ha meghibásodott a klímakészülék, akkor ne használjuk, mert egy kisebb meghibásodás is okozhat javíthatatlan károkat a készülékben.

Ennél fogva, ha készüléke zajosabb a szokottnál, csöpög valahol, folyton ki-bekapcsol, esetleg nem fúj megfelelő hőmérsékletű levegőt vagy bármilyen más hasonló furcsaságot tapasztal, állítsa le és hívja Panasonic klíma szervizünket. Mindazonáltal, ha ezeket szeretné elkerülni, akkor a rendszeres karbantartásról se feledkezzen meg és ennek kapcsán is vegye fel velünk a kapcsolatot. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését, illetve segítünk mindenben.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Panasonic klíma szerviz

Panasonic klíma szerviz Budapesten

Cégünk vállalja a Panasonic klímáknak a szervizelését. A szervizelés alatt a karbantartást, a javítást, a szivárgásvizsgálatot és a bekötést értjük. Ezeket a munkálatokat mind szakembereink végzik el, akiknek meg van a szükséges szaktudásuk és felszereltségük. Munkatársaink mind jól ismerik a Panasonic márkát, így biztos lehet benne, hogy jó kezekben lesz a készüléke. Minőségi szolgáltatást nyújtunk.

Árainkat lejjebb görgetve tekintheti meg a karbantartás, a szivárgásvizsgálat és a bekötés esetében. Ha készüléke meghibásodott és javításra szorul, akkor mindenképp keressen fel minket telefonon, hiszen csak úgy tudunk árat mondani, hogyha tudjuk mi a konkrét probléma. Kedvező árakkal dolgozunk. Keressen fel minket bizalommal! Várjuk megkeresését.

Panasonic klíma karbantartás

A klímáknak a karbantartása nagyon fontos dolog. Ha nincs rendszeresen karbantartva a klíma, akkor az könnyen beteggé tehet minket (az elszaporodó gombák, baktériumok miatt) vagy akár a klíma berendezés is megsérülhet, akár véglegesen. A karbantartás során mi kitisztítjuk a beltéri és a kültéri egységet egyaránt. A beltéri egységet fertőtlenítjük, gombamentesítjük, penész elleni kezelésben részesítjük. 

Ennek az ára 12 500 Ft + áfa. A kültéri egység esetén egy vegyszeres vizes átmosást használunk. Ennek az ára 7 500 Ft + áfa. Mind a két készüléket fontos évente kétszer kitisztítani. Hívjon minket bizalommal. Szakembereink örömmel vállalják típustól függetlenül a Panasonic klíma karbantartását Pest megye minden településén egyaránt.  

Panasonic klíma karbantartás

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Panasonic klíma javítás

Panasonic klíma javítás

Ha készüléke meghibásodott akkor kérjük keressen fel minket bizalommal. Nagyon fontos, hogyha azt tapasztalja, hogy a készüléke nem működik rendeltetésszerűen, akkor ne használja tovább. Ez alatt azt értjük, hogy ha csöpög, ha szokatlan hangot ad ki, hogyha büdös, akkor ne használja tovább. Minden más, szokatlan esetben szintén jobb, hogyha kikapcsolja és felhív minket. Szakembereink rövid idő alatt helyrehozzák a problémát a lehetőségekhez mérten. 

Klímaszerelő szakembereink örömmel vállalják a Panasonic klíma javítását típustól függetlenül nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden további településén szintúgy. Kiváló minőségű alkatrészekkel, kedvező áron, precízen és megbízhatóan dolgoznak. Munkájukra pedig garanciát vállalnak. Bízza ránk a javítási munkálatokat és akár már a mai nap folyamán állunk rendelkezésére.

Panasonic klíma szivárgásvizsgálat

Azon készülékek esetében, ahol a hűtőközeg-töltet meghaladja a 3 kg-ot, ott feltétlenül szükség van a szivárgásvizsgálatra. Nem csak ajánlott, hanem kötelező is, törvényi kötelezettség van rá. A szivárgásvizsgálatnak az ára 15 000 forint. Ezt egy erre a célra kifejlesztett készülékkel végezzük el. Ha bővebb részleteket szeretne megtudni a szivárgásvizsgálatról, akkor kérjük keressen fel minket telefonon vagy emailben. 

Cégünk kiváló szakemberei örömmel vállalják a Panasonic klíma szivárgásvizsgálatát, típustól függetlenül. A munkálatokat Budapesten és Pest megye minden településén egyaránt vállalják. Rövid határidővel dolgoznak szerelőink, munkájukra pedig garanciát vállalnak. Bármiben is lehetünk segítségére, keressen minket bizalommal.

Panasonic klíma szivárgásvizsgálat
Panasonic klíma bekötés

Panasonic klíma bekötés

Minden márka klímájának vállaljuk a bekötését, így a Panasonic klímákat is bekötjük. A beszerelés árába beletartozik a beszerelés és két méterig a csövezés. A csövezés során rézcsövet, kommunikációs kábelt és kondenzvíz elvezetőt építünk be. További csövezésnek a díja 5 500 Ft + áfa. Ha azt szeretné, hogy a csövek ne látszódjanak a falon, akkor lehetőség van arra, hogy bevéssük a falba ezeket. Ennek a díja 2 500 Ft + áfa / nap. A beszerelés ára 55 000 Ft + áfa. 

Szakembereink nem csak a Panasonic klíma bekötését vállalják, hanem örömmel segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában is. Mindezt egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül, melyet Pest megye bármely településén igénybe vehet. Ha a megfelelő készüléket szeretné, kérje szerelőink segítségét. Rövid határidővel és garanciát vállalva dolgozunk. A Panasonic klíma beszerelése mellé az első tisztítást ajándékba adjuk.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Panasonic klíma szerviz

Panasonic klíma szervizünk szakemberei Pest megye minden településén egyaránt vállalják a munkálatokat. 

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra