Gree klíma szerviz

Gree klíma szervizünk szakemberei típustól függetlenül vállalják a Gree klímák javítását, karbantartását, Pest megyében. Kedvező áron, akár azonnali kiszállással, 20 év tapasztalattal dolgoznak, munkájukra garanciát vállalnak. Hívjon, hogy segíthessünk.

Gree klíma szerviz

Gree klíma szervizünk kiváló szakemberei több, mint 20 év szakmai tapasztalattal a hátuk mögött vállalják a Gree klímák teljeskörű javítását, karbantartását, szivárgás vizsgálatát és minden további munkálatát. Munkatársaink vállalják, hogy sürgős esetben azonnal indulnak a helyszínre. Mindig kiváló minőségű alkatrészekkel, speciális tisztító- és fertőtlenítőszerekkel és műszerekkel dolgoznak, mikor mire van szükség. Kollégáink minden típusú Gree klíma szervizelését vállalják.

Bármiben is lehetünk segítségére, hívjon minket bizalommal a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között és mondja el, hogy miben segíthetünk. Szakembereink precízen, megbízhatóan és biztonságosan dolgoznak, rövid határidővel és kedvező, személyre szabott áron. Munkájukra pedig garanciát vállalnak, illetve számlát adnak. Nagyon fontos, hogy ha a klíma meghibásodás jeleit mutatja, akkor mindenképpen kapcsolja le és ne használja.

Egy kisebb meghibásodás is okozhat maradandó, javíthatatlan károkat a készülékben. Ezt elkerülvén fontos az is, hogy a rendszeres karbantartásról ne feledkezzünk meg, melyet évente legalább 2 alkalommal érdemes elvégeztetni. Lejjebb görgetve részletesebben is olvashat további szolgáltatásainkról. Gree klíma szervizünk munkatársaira Budapesten és Pest megye minden településén egyaránt számíthat. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését elérhetőségeink bármelyikén.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Gree klíma szerviz

Gree klíma szerviz Budapest

Cégünk vállalja a Gree klímáknak a szervizelését. A szervizelésbe bele tartozik a készülékeknek a karbantartása, a javítása, a bekötése és a szivárgásvizsgálat. Ezeket a munkálatokat olyan munkatársaink végzik el, akik nem csak a klímákat ismerik jól, hanem kifejezetten a Gree klímákat. Típustól és állapottól függetlenül vállaljuk a Gree klímáknak a szervizelését. Ha árainkról szeretne érdeklődni, akkor kérjük keressen fel minket telefonon vagy olvasson tovább.

Lejjebb görgetve megtekintheti a karbantartás, a bekötés és a szivárgásvizsgálatnak a pontos árát. Ha a javítási költségről szeretne érdeklődni, akkor kérjük keressen fel minket telefonon. Minden meghibásodás más és más, épp ezért nem tudunk látatlanban árat mondani. Várjuk az Ön hívását, hogyha Gree készüléke van! Keressen fel minket telefonon a +36 (20) 611 8463 számon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@nozo-klima.hu címre. Ha ezutóbbit választja, akkor mindenképp adja meg nekünk nevét, telefonszámát, címét és a megkeresésnek a tárgyát, mivel így tudjuk majd Önnel felvenni a kapcsolatot.

Gree klíma karbantartás

Ahhoz, hogy elkerüljük a klíma készülékeknek a meghibásodását és azt, hogy megbetegedjünk a kifújt levegőtől, elengedhetetlen az, hogy évente kétszer ki legyen tisztítva. A tisztítás során a beltéri és a kültéri egységet is kitisztítjuk. Ennek ára beltéri egység esetén 12 500 Ft + áfa, kültéri egység esetén 7 500 Ft + áfa. Érdemes mind a két készüléken egyszerre elvégeztetni a karbantartást, mivel csak így lesz 100%-os. 

Ez az ár magába foglalja a beltéri egység fertőtlenítését, gombamentesítését, penész elleni kezelését. A kültéri egységnél egy vegyszeres vizes átmosást jelent. Minden típusú Gree klíma karbantartását vállaljuk Budapesten, illetve Pest megye minden további településén egyaránt. Keressen minket bizalommal ha további kérdései lennének vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásaink bármelyikét.

Gree klíma szerviz

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Gree klíma szerviz

Gree klíma javítás

Ha a klímája meghibásodik, akkor nagyon fontos, hogy ne használja hibásan, kapcsolja ki és hívjon ki minket. Első sorban időpontot egyeztetünk, azonban, hogyha sürgős esetről van szó, akkor terheltségünktől függően megpróbálunk minél hamarabb kiérni a helyszínre. Munkatársaink értenek a régebbi és az újabb Gree klímákhoz is, így professzionális szerelést várhat tőlünk. 

Minden típusú Gree klíma javítását vállalják cégünk kiváló szakemberei, akik több, mint 20 év tapasztalattal rendelkeznek a szakterületükön. Kollégáink kiváló minőségű alkatrészekkel, precízen és megbízhatóan dolgoznak, kedvező áron. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Bízza a Gree klíma javítását profi szakembereinkre és készüléke a legjobb kezekben lesz.

Gree klíma bekötés

A Gree klímák bekötését vállaljuk. Ennek az ára 55 000 Ft + áfa. Ebbe beletartozik két méterig a csövezés. Csövezés során rézcsövet (6-os/10-es), kommunikációs kábelt és kondenzvíz elvezetőt építünk be. Ha további csövezésre van szükség, akkor annak 5 500 Ft + áfa az ára. Ha szeretné elrejteni a csöveket, nem szeretne kábeltakarókat, akkor van lehetőség a falba vésésnek. Ennek az ára 2 500 Ft + áfa. További információért hívjon fel minket. 

Cégünk kiváló szakemberei nem csak a Gree klíma bekötését vállalják, hanem örömmel segítenek a megfelelő típusú készülék kiválasztásában is. Mindezt egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül teszik meg, mely során minden fontos információt személyesen beszélhetnek meg. Ezt Pest megye bármely településén igénybe veheti. Mindezeken felül pedig, a klíma bekötését követően, az első tisztítást ajándékba adjuk. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Gree klíma szerviz
Gree klíma szerviz

Gree klíma szivárgásvizsgálat

Az olyan klímakészülékek esetében, ahol a hűtőközeg-töltet meghaladja a 3 kilógrammot, ott szükséges a szivárgásvizsgálatot elvégezni. Ezt törvény írja elő. Ennek az ára 15 000 Ft, ezt egy külön, erre a célra specializálódott géppel végezzük el. Ha ezzel kapcsolatban kérdései vannak kérjük keressen fel minket telefonon! 

Vállalkozásunk kiváló szakemberei örömmel vállalják Gree klíma szivárgásvizsgálatát típustól függetlenül Budapesten és Pest megye minden további településén egyaránt. Munkatársaink precízen, megbízhatóan és rövid határidővel dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak. Ha további kérdései lennének vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásaink bármelyikét, kérjük keressen minket bizalommal.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Gree klíma szerviz

Gree klíma szervizünk szakemberei típustól függetlenül vállalják a Gree klímák szervizelését, egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra