Midea klíma szerviz

Midea klíma szervizünk kiváló szakemberei egész Pest megyében vállalják a klímák teljeskörű szervizelését. Kiváló minőségű alkatrészekkel, akár azonnali kiszállással, kedvező áron dolgoznak. Munkájukra garanciát vállalnak. Hívjon minket bizalommal.

Midea klíma szerviz

Midea klíma szervizünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal a hátuk mögött vállalják Midea klímák teljeskörű javítási, karbantartási munkálatait, illetve a klíma szivárgásvizsgálatát és még sorolhatnánk. Bármilyen típusú Midea klímával is rendelkezik, ha sürgősen szakemberre van szüksége, akkor hívjon minket habozás nélkül a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kollégáink örömmel fogadják hívását és sürgős esetben vállalják, hogy azonnal indulnak a helyszínre.

Minden Midea klíma szervizelését precízen, megbízhatóan és biztonságosan végzik szerelőink, csak kiváló minőségű alkatrészekkel és eszközökkel, kedvező áron. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Midea szervizünk profi szakembereire nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden további településén egyaránt számíthat. Bármilyen probléma is merült fel készülékén, keressen minket bizalommal, hogy mielőbb segíthessünk.

Ha pedig szeretné elkerülni a klíma meghibásodását, ne feledkezzen meg a rendszeres karbantartásról, mely nagyban hozzájárul a készülék zavartalan működéséhez, de erről lejjebb részletesebben is olvashat. Mindazonáltal, Midea klíma szervizünk szakemberei örömmel vállalják a Midea klímák teljeskörű munkálatait, így bármivel kapcsolatban is keres szakembert, ránk számíthat mindenben. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését elérhetőségeink bármelyikén.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Midea klíma szerviz

Midea klíma szerviz Budapeten

Cégünk vállalja a Midea klímáknak a szervizelését is a többi gyártó terméke mellett. A szervizelés során, ha meghibásodott a készüléke, akkor megjavítjuk, elvégezzük a karbantartást, a bekötést és a szivárgásvizsgálatot. Ezeket a munkálatokat minden esetben szakképzett szerelőink hajtják végre. Munkatársaink már régóta foglalkoznak Midea készülékekkel, jól ismerik a márka termékeit. Ha Midea készüléke meghibásodott, akkor hívjon fel minket.

Árat csak azután tudunk mondani, hogy tudjuk, hogy mi a hiba a készülékkel. A karbantartás, a bekötés és a szivárgásvizsgálat esetén azonban tudunk előre is árat mondani. Ha szeretné tudni az árainkat, akkor kérjük görgessen tovább vagy keressen fel minket telefonon. Sürgős esetekben akár azonnal is tudunk cselekedni. Más esetekben mindenképp időpont egyeztetés szükséges. Időpont egyeztetésért kérjük keressen fel minket a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk üzenetet az info@nozo-klima.hu címünkre. Munkanapokon 09:00 - 17:00 között várjuk megkeresését.

Midea klíma karbantartás

Minden klíma esetében nagyon fontos a karbantartás. A beltéri egységben könnyedén megtudnak telepedni a különböző mikroorganizmusok, mint például a gombák, penész és baktériumok. Ezek ellen csak úgy lehet védekezni, hogyha évente kétszer alaposan ki van tisztítva a készülék. Beltéri klíma esetén a karbantartás során elvégezzük a fertőtlenítést, a gombamentesítést és a penész elleni kezelést. 

Ennek az ára 12 500 Ft + áfa. Kültéri egység esetén ez az ár 7 500 Ft + áfa és ebben egy vegyszeres vizes átmosás van. Szakembereink rövid határidővel dolgoznak és minden típusú Midea klíma karbantartását örömmel vállalják Budapesten és Pest megye minden településén egyaránt. Munkájukra garanciát vállalnak. Hívjon miket bizalommal.

Midea klíma szerviz

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Midea klíma bekötés

Midea klíma bekötés

Vállaljuk a Midea klímáknak a beszerelését. Időpont egyeztetés szükséges, ezt megtudja tenni a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. A bekötésnek az ára 55 000 Ft + áfa. Ebbe az összegbe beletartozik két méterig a csövezés. Csövezés alatt a rézcsövet, a kommunikációs kábelt és a kondenzvíz elvezetőt értjük. Ha két méteren felül van szükség a csövezésre, akkor ennek az ára 5 500 Ft + áfa. Lehetőség van arra is, hogy a csövek ne a falon fussanak végig, hanem a falon belül legyenek. Ilyenkor vésni szoktunk, ennek az ára 2 500 Ft + áfa / méter. 

Kiváló szakembereink nem csak a Midea klíma bekötését vállalják, hanem örömmel segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában is, melyet egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül tesznek. Ilyenkor személyesen beszélhetnek meg minden fontos dolgot a munkálatokkal kapcsolatban. Ha megvan a készülék, szerelőink be is szerzik azt, ha szükséges. Keressen miket bizalommal és érdeklődjön a részletekről ügyfélszolgálatunkon.

Midea klíma javítás

Ha meghibásodott a klíma készüléke, akkor nagyon fontos, hogy ne használja. Ha csöpög, ha zajos, ha büdös vagy bármilyen más probléma van a készülékkel, akkor hívjon fel minket. Lehetőségeinkhez képest megjavítjuk a klímát. Jól képzett szakembereink jó minőségű szerszámokkal dolgoznak, így biztosítjuk Önt afelől, hogy a tőlünk telhető legtöbbet megtesszük Midea klímájáért. 

Sürgős esetekben akár azonnal, minden más esetben időpont egyeztetés után tudunk indulni. Szakembereink Pest megye minden településén egyaránt vállalják a Midea klíma javítását, típustól függetlenül. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Hívjon minket bizalommal ha klímája meghibásodás jeleit mutatja, hogy mielőbb segíthessünk.

Midea klíma szerviz
Midea klíma szerviz

Midea klíma szivárgásvizsgálat

Egyes klímák esetében fontos a szivárgásvizsgálat. Ha a hűtőtöltet-közeg meghaladja a három kilógrammot, akkor kötelező a szivárgásvizsgálat. A szivárgásvizsgálatot egy erre a célra kitalált készülékkel végezzük el, megbízható a készülék, így biztos adatokat tudunk mondani a vizsgálat végén. Ennek a vizsgálatnak az ára 15 000 Ft. 

Szakembereink minden típusú Midea klíma szivárgásvizsgálatát vállalják Budapesten és Pest megye minden további településén egyaránt. Szerelőink több, mint 20 év tapasztalattal, nagy precizitással dolgoznak. Munkájukra pedig garanciát vállalnak. A lehető legrövidebb időn belü kiszállunk. Keressen minket bizalommal a részletekért.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Midea klíma szerviz

Midea klíma szervizünk munkatársai egész Pest megye területén vállalják a Midea klímák teljeskörű munkálatait.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra