Fujitsu klíma szerviz

Fujitsu klíma szervizünk szakemberei Pest megye minden településén vállalják Fujitsu klímák teljeskörű munkálatait. Minőségi alkatrészekkel, garanciát vállalva, 20 év tapasztalattal dolgoznak, kedvező áron, típustól függetlenül. Hívjon, hogy segíthessünk.

Fujitsu klíma szerviz

Cégünk Fujitsu klíma szervizének kiváló szakemberei több, mint 20 év szakmai tapasztalattal a hátuk mögött vállalják típustól függetlenül a Fujitsu klímák teljeskörű munkálatait, legyen az javítás, karbantartás, szivárgásvizsgálat stb. Bármilyen okból kifolyólag is keres Fujitsu klíma szervizt, ne keressen tovább, hanem hívja a +36 (20) 611 8463 telefonszámot és mondja el, miben segíthetünk. Szerelőink egyike, sürgős esteben akár azonnal el tud indulni a helyszínre.

Fujitsu klíma szervizünk profi szakembereire nem csak Budapest kerületeiben, hanem Pest megye minden további településén egyaránt számíthat. Kollégáink kedvező, személyre szabott áron dolgoznak, precízen és megbízhatóan, rövid hatőridővel. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Fontos, hogy ha készüléke meghibásodott, akkor mindenképpen kapcsolja le és utána telefonáljon nekünk. Ha hibásan használunk egy klímát, könnyedén történhet maradandó kár a készülékben, amit már nem lehet javítani.

Mindazonáltal, ezt könnyedén el lehet kerülni a rendszeres, évenként legalább két alkalmas karbantartással, melyet szintén örömmel vállalnak klímaszerelő szakembereink. Erről és minden további Fujitsu klímával kapcsolatos szolgáltatásunkról lejjebb görgetve olvashat részletesebben. Bármilyen kérdése lenne vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásaink bármelyikét, kérjük keressen minket bizalommal. Mindenben örömmel segítünk.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Fujitsu klíma szerviz

Fujitsu klíma szerviz Pest megye

Fujitsu klíma szervizünk vállalja a Fujitsu klímák karbantartását, bekötését és javítását. Már hosszú ideje dolgozunk a Fujitsu klímákkal, így a régi és az új készülékeket egyaránt jól ismerjük, szakszerűen látjuk el ezeket. Vállaljuk a készülékeket kortól, típustól és meghibásodástól függetlenül. A Fujitsu klímák javításának az ára rendkívül változó, hiszen attól függ, hogy mi a probléma. Ha az árakról szeretne érdeklődni, akkor feltétlenül keressen fel minket telefonon.

A klíma bekötésének az árát és a karbantartásnak az árát lejjebb görgetve megtekintheti. Ha pontosabb információkat szeretne, akkor kérjük keressen fel minket. Ezt megteheti a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írhat nekünk levelet az info@nozo-klima.hu címre. Kérjük minden esetben ossza meg velünk nevét, telefonszámát, címét és a megkeresés tárgyát. Munkanapokon várjuk a megkereséseket 09:00 - 17:00 óra között, terheltségünktől függően válaszolunk a megkeresésekre.

Fujitsu klíma bekötés

Vállaljuk a Fujitsu klímáknak a bekötését. Ha klímát szeretne beszereltetni velünk, akkor 55 000 Ft + áfa összeggel tudjuk vállalni. Ebben az összegben benne van a felszerelés, két méterig az alapcsövezés (rézcső, kommunikációs kábel, kondenzvíz elvezető), valamint a felszerelést követően egy ingyenes tisztítás. További csövezésért 5 500 Ft + áfát kérünk el, illetve, ha szeretné elrejteni a csöveket, akkor van lehetőség vésésre, melynek az ára 2 500 Ft + áfa / méter. 

Szakembereink minden típusú Fujitsu klíma bekötését vállalják, Pest megye bármely településén. Ugyanakkor, ha biztosra szeretne menni, akkor érdemes kérnie kollégáink segítségét a megfelelő típusú Fujitsu klíma kiválasztásánál. Szerelőink több, mint 20 év szakmai tapasztalata elengedhetetlen, ha jó készüléket szereténk. Ezt egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belü meg is teheti, melyről bővebben érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon. Örömmel segítünk mindenben.

Fujitsu klíma szerviz

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Fujitsu klíma szerviz

Fujitsu klíma karbantartás

Ahhoz, hogy elkerüljük a klímának a meghibásodását, nagyon fontos, hogy rendszeresen legyen karbantartva. A karbantartás során kitisztítjuk a készüléket, mind a beltéri, mind a kültéri egységet. A beltéri klímának a tisztítása 12 500 Ft + áfa, a kültéri klímának a karbantartása 7 500 Ft + áfa. Beltéri esetén fertőtlenítés, gombamentesítés és penész elleni kezelés történik, kültéri esetén vegyszeres vizes átmosás van. 

Évente kétszer, szezon előtt és után érdemes elvégeztetni a karbantartást. Ez nagyban hozzájárul a klíma zavartalan működéséhez, ezáltal elkerülhetjük a meghibásodásokat. Továbbá, a fertőtlenítés az egészségünkre nézve pozitív hatású. Szakembereink örömmel vállalják Fujitsu klíma karbantartását típustól függetlenül, egész Pest megyében. Hívjon minket bizalommal és mi segítünk.

Fujitsu klíma javítás

A Fujitsu klímáknak a javítása szakembereinknek már rutin feladat. Szinte bármilyen meghibásodást megtudnak oldani. Ha az árainkról szeretne érdeklődni, akkor mindenképp keressen fel minket. Minden meghibásodás más és más, épp ezért nem tudunk egységes árat mondani. Azonban, ha felhív minket, akkor valószínű, hogy fogunk tudni Önnek mondani egy árat. Keressen fel minket bizalommal!

Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden településén egyaránt vállalják a Fujitsu klíma javítását, típustól függetlenül. Fontos, hogy ha meghibásodás jeleit tapasztalja, akkor kapcsolja le a készüléket és hívjon minket mielőbb. Ha a meghibásodás ellenére van használva a készülék, akkor akár javíthatatlan károk is keletkezhetnek benne. Figyeljen a jelekre! Garanciát vállalva dolgozunk, kivál minőségű alkatrészekkel. Hívjon bizalommal.

Fujitsu klíma szerviz
Fujitsu klíma fűtésre

Fujitsu klíma fűtésre

A Fujitsu klímák között találunk olyan klímákat, amelyek alkalmasak fűtésre is. Ma már sokan keresnek alternatívát a gázfűtésre, erre jó válasz a klíma. Biztonságos, kettő az egyben készülék, hiszen télen és nyáron is használhatjuk. Le lehet teljesen váltani a régi fűtési rendszereket klímára, ráadásul a fenntartási költségben nincsenek radikális különbségek. 

Természetesen a Fujitsu klíma fűtésre is alkalmas, legalábbis vannak olyan típusú készülékei ennek a márkának is. Ha szeretne biztosra menni és az Ön számára legmegfelelőbb készüléket választani, akkor keressen minket bizalommal és kérje szakembereink segítségét, akik örömmel segítenek a megfelelő Fujitsu klíma kiválasztásában, illetve vállalják annak beszerelését is. Erről bővebben érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.  

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Fujitsu klíma szerviz

Fujitsu klíma szervizünk szakemberei Pest megye minden településén vállalják a Fujitsu klímák teljeskörű munkálatait. 

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra