Panasonic klíma javítás

Örömmel vállaljuk Panasonic klíma javítását egész Pest megyében, típustól függetlenül. Profi szakemberek által, akár azonnali kiszállással, kiváló minőségű alkatrészekkel, kedvező áron. Szerelőink munkájukra garanciát vállalnak. Hívjon minket bizalommal.

Panasonic klíma javítás

Cégünk örömmel vállalja Panasonic klíma javítását Budapesten, illetve Pest megye minden további településén egyaránt. Kiváló klímaszerelő szakembereink több, mint 20 év szakmai tapasztalattal vállalják a Panasonic klímák teljeskörű javítási munkálatait, típustól függetlenül. Bármilyen mértékű meghibásodást is tapasztalt Panasonic készülékén, kapcsolja azt le, majd hívjon minket habozás nélkül a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, hogy mielőbb segíthessünk.

Szakembereink örömmel fogadják hívását ügyfélszolgálatunkon és sürgős esetben, akár azonnali indulást is tudnak vállalni. Minden Panasonic klíma javítását csak kiváló minőségű alkatrészekkel, kedvező áron és rövid határidővel végezik munkatársaink. Továbbá, mindig precízen, megbízhatóan és biztonságosan dolgoznak. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. A klíma meghibásodásának elkerülése érdekében pedig, ne feledkezzen meg a rendszeres karbantartásról, melyről bővebben lejjebb görgetve olvashat.

A klíma meghibásodásának jelei közé tartozik a zajosabb működés, a furcsa szag, a folytonos ki/be kapcsolás, a nem megfelelő hőmérsékleten való fűtés vagy hűtés stb. Bármilyen furcsaságot is tapasztal, mindenképpen kapcsolja le és ne használja a készüléket, amig arra szakembereink egyike engedélyt nem ad. Bízza ránk a Panasonic klíma javítását és készüléke a legjobb kezekben lesz. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését elérhetőségeink bármelyikén.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Panasonic klíma javítás

Panasonic klíma javítás azonnal

Cégünk vállalja a Panasonic klímáknak a teljeskörű javítását. Ha azt tapasztalja, hogy klímája már nem úgy működik, mint korábban, akkor feltétlenül keressen fel minket. A Panasonic klímákkal is megtörténhet, hogy elkezdenek csöpögni, zajosak lesznek, nem lehet bekapcsolni, a kifújt levegő hőmérséklete nem megfelelő, nem működik a távirányító, a készülék folyamatosan leáll, büdös levegőt fúj ki és még rengeteg probléma megtörténhet. Bármilyen problémát is észleljen készülékével kapcsolatban, fontos, hogy felhívjon minket és ne használja tovább a készüléket.

Ha felhív minket, akkor tudunk időpontot egyeztetni, de sürgős esetekben akár azonnal is tudunk cselekedni. Ha elmondja nekünk a pontos problémát, akkor egy hozzávetőleges árat tudunk Önnek mondani. Budapesten és Pest megyében vállaljuk a kiszállást. Szakképzett szerelőink vállalják, hogy a legjobb tudásuk szerint oldják meg a problémát. Rutinosak, tapasztaltak és meg van a megfelelő alkatrész és szerszám háttér, amivel könnyen tudnak dolgozni. Várjuk megkeresését.

Panasonic klíma fűtésre

A Panasonic klímákat ma már nem csak hűtésre, hanem fűtésre is lehet használni. Sokan használják csak kiegészítő fűtésként, egy-egy hűvösebb őszi vagy tavaszi napon, azonban sokan vannak azok, akik már kiváltják a fűtési rendszer egészét klímára. Rendkívül sok előnye van. Többek között, az elektromos áramot, megújuló energiaforrásból is tudjuk biztosítani. 

Továbbá, két funkció van egy készülékben és nincs szükség radiátorokra, így szabadabb kezet kapunk bútoraink elrendezésénél. Ha további információk érdeklik a fűtő klímákról akkor kérjük keressen fel minket. Szakembereink örömmel segítenek a megfelelő Panasonic klíma kiválasztásában, mely tökéletesen ellátja majd a fűtési feladatait is. Egész Pest megye területén számíthat ránk. Keressen bizalommal.

Panasonic klíma fűtésre

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Panasonic klíma karbantartás

Panasonic klíma karbantartás

A klímáknak a karbantartása rendkívül fontos. Ha nincs karbantartva a készülék, akkor a beltéri egységben lévő nedves, meleg környezet hatására különböző mikroorganizmusok fognak elszaporodni, amelyek könnyen meg tudják az ott élőket betegíteni. Azonban ez nem történik meg akkor, hogyha szezon előtt és szezon után kitisztítjuk a készüléket. 

Beltéri egység esetén az ár 12. 500 Ft + áfa. Ebbe benne van a fertőtlenítés, a gombamentesítés és a penész elleni kezelés. A kültéri klíma karbantartásának az ára 7 500 Ft + áfa. Ez egy vegyszeres vizes átmosást jelent. Szakembereink típustól függetlenül vállalják a Panasonic klíma karbantartását Pest megye minden településén egyaránt. Keressen minket bizalommal ennek kapcsán is és mi mindenben örömmel segítünk.

Panasonic klíma szerviz Budapest

Cégünk vállalja a készülékeknek a teljeskörű szervizelését. Ha probléma van a készülékkel, akkor ránk számíthat. Sürgős esetekben akár azonnal eltudunk indulni. Budapesten és Pest megyében vállaljuk a klímáknak a szervizelését. Szervizünk javít, szerel, beköt, áthelyez, előcsövez, karbantart, szivárgást vizsgál és feltölt. Hívjon minket bizalommal.

Minden típusú Panasonic klíma szervizelését vállalják szakembereink, akár azonnali kiszállással is, sürgős esetekben. Minőségi alkatrészekkel, kedvező áron precízen és megbízhatóan dolgoznak, munkájukra pedig garancit vállalnak és számlát adnak. Bármilyen probléma is merült fel készülékét illetően, keressen minket bizlommal és mi mindenben segítünk, rövid időn belül.

Panasonic klíma szerviz Budapest
Panasonic klíma szivárgásvizsgálat

Panasonic klíma szivárgásvizsgálat

Azon készülékek esetén, ahol a hűtőközeg-töltet meghaladja a három kilógrammot ott a törvényi előírás szerint szükség van szivárgásvizsgálatra. Az, hogy milyen gyakran, az a készüléktől függ. Ezt a szivárgásvizsgálatot egy erre specializálódott készülékkel végezzük el. Ennek a vizsgálatnak az ára 15 000 Ft. Hívjon fel minket bizalommal!

Ugyanis, cégünk kiváló szakemberei vállalják Panasonic klíma szivárgásvizsgálatát is, típustól függetlenül. Budapesten, illetve Pest megye minden további településén egyaránt számíthat ránk. Kollégáink precízen és megbízhatóan dolgoznak, rövid határidővel. Munkájukra pedig garanciát vállalnak. Ha bármilyen további kérdése lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Mindenben örömmel segítünk.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Panasonic klíma javítás

Cégünk örömmel vállalja Panasonic klíma javítását Budapesten, illetve egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra