Gree klíma javítás

Vállaljuk Gree klíma javítását Pest megye minden településén. Egyaránt kedvező áron, rövid határidővel, kiváló minőségű alkatrészekkel dolgoznak profi szakembereink, akik több, mint 20 év tapasztalattal rendelkeznek. Munkájukra garanciát vállalnak.

Gree klíma javítás

Örömmel vállaljuk Gree klíma javítását Budapesten, illetve Pest megye minden további településén egyaránt. Cégük kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal vállalják a Gree klíma javítási munkálatait, típustól függetlenül. Ezen munkafolyamatokat nagyon körültekintően, precízen és megbízhatóan végzik kollégáink, csak kiváló minőségű, a Gree klímához való alkatrészekkel és több évtizedes tudással.

Ha Gree klímával rendelkezik és az a meghibásodás legkisebb jeleit is mutatja, kapcsolja le a készüléket és hívjon minket habozás nélkül a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Munkatársaink örömmel fogadják hívását és sürgős esetben, akár azonnali indulást is vállalnak. Minden Gree klíma javítását rövid határidővel végzik kollégáink, kedvező áron. Munkájukra pedig garanciát vállalnak, emellett pedig számlát adnak.

Ha szeretné elkerülni a Gree klíma meghibásodását, ajánljuk figyelmébe a rendszeres karbantartást, melyet célszerű évente 2 alkalommal elvégeztetni. Ilyenkor a készülék és annak alkatrészei alaposan át vannak nézve, ki van takarítva, majd baktérium-, penész- és gombamentesítésen esik át a klíma. Ez nagyban hozzájárul a készülék zavartalan működéséhez és sok megbetegedést kerülhetünk el ezáltal. Bármiben is lehetünk segítségére, keressen minket bizalommal. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a {phone} telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Gree klíma javítás

Gree klíma javítás azonnali kiszállással

Vállaljuk a Gree klímáknak a javítását. Ha úgy látja, hogy a klímája már nem úgy működik, mint eddig, akkor feltétlenül keressen fel minket. Jól ismerjük már a Gree gyártónak a készülékeit, így ezeket minden szerelőnk jól megtudja szerelni. A klímák meghibásodásának a jele lehet az, amikor elkezd csöpögni, zajos lesz, büdös lesz, nem lehet irányítani, nem olyan hőmérsékletű levegőt fúj ki, mint amilyet mi szeretnénk. Ha azt tapasztalja, hogy valamilyen probléma van a készülékével, akkor feltétlenül keressen fel minket telefonon vagy emailben.

Telefonon eltudja nekünk mondani, hogy mit tapasztal, így mi már árat is tudunk mondani, illetve megtudunk beszélni egy pontos időpontot. Sürgős esetekben akár azonnali rendelkezésre állást is tudunk biztosítani. Szakképzett szerelőink vállalják, hogy a legjobb tudásuk szerint oldják meg a problémát. Megfelelő felszereltség, tapasztalat és rutin segítségével gyorsan oldanak meg minden problémát. Keressen fel minket telefonon a +36 (20) 611 8463 telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@nozo-klima.hu címre. Várjuk megkeresését.

Gree klíma fűtésre

A mai klímákat nem csak hűtésre, hanem fűtésre is lehet használni. A klíma fűtés funkciója teljesen kitudja váltani a régi olajradiátorokat és hősugárzókat. Egyre népszerűbb az, hogy az új építésű házaknál vagy egy felújítás alatt lévő háznál klímával oldják meg a fűtést. A klímával való fűtés sok szempontból környezetbarát megoldás. A híresztelésekkel ellentétben, nem kerül sokkal többe a klímával való fűtés, mint a gázzal való fűtés. 

Természetesen a Gree klímatípusok között is megtalálható olyan készülék, mely tökéletesen alkalmas fűtésre is. Ha ilyen készülékben gondolkodik, mindenképpen vegye fel szakembereinkkel a kapcsolatot, akik egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül, (többek között) segítenek a megfelelő készülék kiválasztásában. Pest megye minden településén számíthat kollégáink több évtizedes tapasztalatára és szakmai tudására. Várjuk megkeresését.

Gree klíma fűtésre

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Gree klíma karbantartás

Gree klíma karbantartás

A karbantartás a klíma és egészségünk érdekében nagyon fontos. A karbantartás során egy tisztítási folyamatot végzünk el, amely során elpusztítjuk az összes kórokozót, ami a készülékben van. A baktériumoknak, gombáknak, vírusoknak nagyon jó táptalaja a beltéri egység nedves, párás, meleg környezete, így ott könnyen eltudnak szaporodni. Ahhoz, hogy ez ne kerüljön be a légtérbe, nagyon fontos szezon előtt és után kitisztítani. 

Beltéri egység esetén az ár 12. 500 Ft + áfa. Ebbe benne van a fertőtlenítés, a gombamentesítés és a penész elleni kezelés. A kültéri klíma karbantartásának az ára 7 500 Ft + áfa. Ez egy vegyszeres vizes átmosást jelent. Szakembereink örömmel vállalják Gree klíma karbantartását is Pest megyében, típustól függetlenül. Keressen minket ennek kapcsán is bizalommal.

Gree klíma szerviz Budapest

Budapest minden kerületében vállaljuk a Gree klímáknak a szervizelését. Vállaljuk a javítást, a karbantartást, a beszerelést, az áthelyezést, az előcsövezést és a szivárgásvizsgálatot. Ha probléma van a készülékkel, akkor ránk számíthat. Sürgős esetekben akár azonnal eltudunk indulni. Keressen fel minket telefonon vagy emailben!

Profi szakembereink több, mint 20 év tapasztalattal vállalják a munkálatokat. A Gree klímák szervizelését is típustól függetlenül vállalják, rövid határidővel és kedvező áron. Munkájukra pedig garanciát vállalnak. Bármilyen probléma is merült fel Gree készülékét illetően, keressen minket bizalommal, hogy mielőbb segíthessük.

Gree klíma szerviz Budapest
Gree klíma szivárgásvizsgálat

Gree klíma szivárgásvizsgálat

A törvényi előírás értelmében azon készülékek esetében, ahol a hűtőközeg-töltet meghaladja a három kilógrammot, kötelező elvégezni a szivárgásvizsgálatot. A gyakoriság mindig a készüléktől függ, lehet évente egyszer, kétszer illetve négyszer is elvégezni. Ezt a szivárgásvizsgálatot egy erre specializálódott készülékkel végezzük el. Ennek a vizsgálatnak az ára 15 000 Ft. Hívjon fel minket bizalommal!

Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei Pest megye minden településén egyaránt vállalják a Gree klíma szivárgásvizsgálatát, rövid határidővel. Munkatársaink több, mint 20 év tapasztalattal, precízen és megbízhatóan dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Minden típusú Gree klíma szivárgásvizsgálatát vállalják. Keressen minket bizalommal ennek kapcsán és mi mindenben segítünk Önnek.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Gree klíma javítás

Gree klíma javítását vállaljuk egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra