Klíma javítás X. kerület

Teljeskörű klíma javítás X. kerületben, Budapesten. Profi szerelőink kiváló minőségű alkatrészekkel, márkától- és típustól függetlenül dolgoznak precízen és megbízhatóan, Munkájukra garanciát vállalnak. Sürgős esetben azonnal kiszállunk. Hívjon bizalommal

Klíma javítás X. kerület

Márkafüggetlen klíma javítás X. kerületben, illetve Budapest minden további kerületében egyaránt, továbbá Pest megye bármely településén szintúgy. Cégünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év szakmai tapasztalattal a hátuk mögött vállalják – többek között – klímák teljeskörű javítási munkálatait, nem csak márkától, hanem típustól függetlenül is. Bármilyen meghibásodást is tapasztal készülékén, kapcsolja le és hívjon minket habozás nélkül a +36 (20) 611 8463 telefonszámon.

A klíma meghibásodásának jelei közé tartozik, ha zajosabb a szokottnál, esetleg csepeg, ki vagy bekapcsol folyamatosan, nem megfelelően, vagy egyáltalán nem hűt/fűt rendesen és még sorolhatnánk. Ezekre mindenképpen figyeljünk oda, mert intő jelek. Minden klíma javítás X. kerületben és mindenhol máshol egyaránt kedvező áron, csak kiváló minőségű alkatrészekkel, precízen és megbízhatóan történik. Hívását követően pedig, sürgős esetben kollégáink akár azonnal eltudnak indulni a helyszínre.

Munkájukra mindig garanciát vállalnak és számlát adnak. Ha szeretné elkerülni klímája meghibásodását, ne feledkezzen meg a rendszeres karbantartásról, melyről lejjebb görgetve részletesebben is olvashat. Mindazonáltal, ha mi szereltük be készülékét, kollégáink biztosan mindent elmondtak ezzel kapcsolatban. Bármiben is lehetünk segítségére, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén és mi mindenben örömmel segítünk Önnek.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a {phone} telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma javítás X. kerület

Klíma javítás X. kerületben Budapesten

Cégünk vállalja a X. kerületben a klímáknak a teljeskörű szerelését. Sürgős esetekben hamar kiérünk az egész városban. Időpont egyeztetésre is van lehetőség. Ha bármilyen problémát tapasztal a klímájával kapcsolatban, akkor kérjük keressen fel minket. A hibás klímát ne használja. Keressen fel minket, mondja el, hogy mi a gond, mi mondunk Önnek egy nagyjábóli árat és az előre megbeszélt időpontban kiszállunk Önhöz, hogy megjavítsuk készülékét.

Minden meghibásodás különbözik egymástól, épp ezért csak telefonon vagy személyesen tudunk árat mondani. Szakembereink hosszú évek óta benne vannak már a szakmában. Sokféle klímával találkoztak már, épp ezért vállaljuk a készülékeknek a javítását márkától függetlenül. Nem csak márkától-, hanem kialakítástól függetlenül vállaljuk a klímáknak a szerelését. Keressen fel minket telefonon a +36 (20) 611 8463 számon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@nozo-klima.hu címre. Várjuk megkeresését!

Klíma tisztítás

A klíma tisztítása nagyon fontos. A kórokozók könnyen eltudnak szaporodni a klímának a nedves, meleg beltéri egységében. Ha az ezzel keveredett levegő bejut az otthonba, akkor könnyen ellehet kapni különböző légúti betegségeket. Ha szezon előtt és után kihív minket egy tisztításra, akkor ezeket a problémákat maximálisan kitudja kerülni. Mi ilyenkor elvégezzük a szükséges tisztításokat. 

A klíma beltéri egységén egy fertőtlenítést, gombamentesítést és penész elleni kezelést végzünk el. A kültéri egységet egy vegyszeres vizes átmosásban részesítjük. 12 500 Ft + áfa és 7 500 Ft + áfa ezeknek az ára. Szakembereink Pest megye minden településén egyaránt vállalják klíma tisztítását. Precízen és megbízhatóan dolgoznak. Keressen minket bizalommal és bízza ránk a készüléke karbantartását.

Klíma tisztítás

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Klíma szivárgásvizsgálat

Klíma szivárgásvizsgálat

Ahol a hűtőközeg-töltet meghaladja a három kilógrammot, ott szükséges a szivárgásvizsgálat évente / félévente / negyedévente. Készülékenként változik az, hogy milyen gyakorisággal kell elvégezni a szivárgásvizsgálatot. Ha ezzel kapcsolatban van kérdése keressen fel minket nyugodtan. A szivárgásvizsgálatot egy erre specializálódott készülékkel végezzük el. Ennek az ára 15 000 Ft.

Szakembereink egész Pest megyében vállalják a klíma szivárgásvizsgálatát, márkától- illetve típustól függetlenül egyaránt. Precízen, megbízhatóan és rövid határidővel dolgoznak, több, mint 20 év szakmai tapasztalattal a hátuk mögött. Ha szeretne részletesebben tájékozódni vagy igénybe venni szolgáltatásaink bármelyikét, keressen minket bizalommal és mi mindenben örömmel segítünk Önnek.

Klíma javítás Kőbánya

A X. kerület egész területén, Kőbánya minden szegletében vállaljuk a kiszállást és a javítást. A panellakásokban is vállaljuk a klímáknak a teljeskörű javítását. Ha problémát tapasztal, akkor feltétlenül keressen fel minket. Szakképzett szerelőink kiváló minőségben javítják meg a klímáját, hiszen meg van a szükséges tapasztalatuk és a szükséges felszereltségük ahhoz, hogy helyre hozzák a készülékét. 

Kiváló szakembereink márkától- illetve típustól függetlenül vállalják a klíma javítását Kőbányán és Budapest minden további kerületében szintúgy. Szerelőink kiváló minőségű alkatrészekkel, kedvező áron, precízen és megbízhatóan dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak. Sürgős esetben kollégáink egyike azonnali kiszállást is tud vállalni. Hívjon minket bizalommal.

Klíma javítás Kőbánya
Klíma beszerelés

Klíma beszerelés

A klímák javítása mellett vállaljuk a klímáknak a beszerelését is. A beszerelésnek az összege klíma nélkül 55 000 Ft + áfa. Két méterig a csövezés is benne van ebben az árban. A csövezés során rézcsövet (6-os/10-es), kommunikációs kábelt és kondenzvíz elvezetőt építünk be. További csövezésnek az ára 5 500 Ft + áfa.

Véséssel eltudjuk rejteni a csöveket a falban, ez jó megoldás lehet nyers házak esetén. Ennek az ára 2 500 Ft + áfa. Mindazonáltal, a klíma beszerelését megelőzően, érdemes kérnie szakembereink segítségét, hogy biztosan a megfelelő klímakészüléket válassza otthonába vagy munkahelyére. Ezt egy ingyenes helyszíni konzultáció keretein belül megteheti. További információkért kérjük keressen fel minket elérhetőségeink bármelyikén.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Klíma javítás X. kerület

Márkafüggetlen klíma javítás X. kerületben Budapesten, illetve egész Pest megye területén.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra