Klíma szerviz

Klíma szervizünk kiváló szakemberei egész Pest megye területén vállalják klímák teljeskörű javítását, márkától- és típustól függetlenül. Minőségi alkatrészekkel, kedvező áron, rövid határidővel, garanciát vállalva dolgozunk. Hívjon minket bizalommal.

Klíma szerviz

Klíma szervizünk kiváló csapata több évtizedes tapasztalattal vállalják klímák teljeskörű javítási és karbantartási munkálatait. Szerelőinkre nem csak Budapesten, hanem Pest megye minden további településén egyaránt számíthat. Kollégáink kiváló minőségű alkatrészekkel, speciális tisztítószerekkel dolgoznak, precízen és megbízhatóan, igen kedvező áron. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Hívja klíma szervizünket habozás nélkül, ha készüléke a meghibásodás legkisebb jeleit is mutatja.

A meghibásodott klímát nem szabad használni, ugyanis egy kisebb meghibásodás is vezethet oda (ha nincs időben javítva), hogy a készüléket kelljen cserélni. Mindazonáltal, a klíma meghibásodását elkerülhetjük, ha betartjuk a rendszeres, évenkénti 2 karbantartást, mellyel nem csak a javítást kerülhetjük el, hanem a különböző megbetegedéseket is, melyeket a klímában megtelepedett baktériumok, gombák és penész okozhat. Ezt elkerülvén, ne feledkezzen meg a klíma karbantartásáról sem, melyet célszerű tavasszal és ősszel elvégeztetni.

Klíma szervizünk kiváló klímaszerelő szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal állnak rendelkezésére és márkától- illetve típustól függetlenül vállalják a klímák javítási és karbantartási munkálatait. Mindig igyekszünk helyben orvosolni a problémát, de van olyan helyzet, amikor el kell szállítani a készüléket egy rövid időre. Keressen minket bizalommal, hogy mielőbb segíthessünk. Várjuk és örömmel fogadjuk megkeresését.

Ha igénybe venné a segítségünket vagy bármilyen megválaszolatlan kérdése lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 09:00 - 17:00 óra között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írjon nekünk emailt az info@nozo-klima.hu címünkre és szakembereink örömmel megválaszolják kérdését.

Ajánlatkérés
Klíma szerviz

Márkafüggetlen klíma szerviz

Cégünk vállalja a klímáknak a teljeskörű szervizelését. Márkától teljesen függetlenül vállaljuk a klíma készülékeket. Hosszú évek óta foglalkozunk már klímákkal, így pontosan tudjuk, hogy melyik készüléket hogy kell ellátni. Jól ismerjük a márkákat, régóta dolgozunk már a szakmában. Vállaljuk a klímáknak a bekötését, áthelyezését, előcsövezését, javítását, karbantartását, a szivárgásvizsgálatot, illetve a klíma töltést. 

Árainkról telefonon vagy az információs aloldalakon tud érdeklődni. Időpontot tud velünk egyeztetni telefonon, de ha sürgős esetről van szó, akkor akár azonnali rendelkezésre állást tudunk biztosítani. Keressen fel minket telefonon vagy emailben. Ezt megteheti a +36 (20) 611 8463 telefonszámon vagy írhat nekünk levelet az info@nozo-klima.hu címre. Várjuk megkeresését! 

Klíma javítás árak

A klíma javításának az ára mindig attól függ, hogy mi a konkrét probléma. Az ár mindig attól függ, hogy milyen a készülék, mennyi idős, milyen problémát tapasztal. Vannak egyszerűbb és nehezebb problémák, így legalább egy telefonos beszélgetés szükséges ahhoz, hogy tudjunk árakat mondani. Keressen minket bizalommal.

Szakembereink mindig törekednek arra, hogy kedvező áron dolgozzanak, mégis minőségi munkát végezzenek. Minden klíma javítását precízen és megbízhatóan, csak kiváló minőségű alkatrészekkel végezik, illetve munkájukra mindig garanciát vállalnak és számlát adnak. Ha szeretne árainkról bővebben tájékozódni, keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Klíma javítás árak

Megrendelés menete

Klíma megrendelése, megvásárlása előtt mindenképpen azt javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel a későbbi csalódás elkerülése céljából. Tudja meg, hogy az ön által kiszemelt klíma biztosan le tudja -e hűteni a kívánt helyiséget, felszerelhető -e oda, ahova ön szeretné és biztosan a leggazdaságosabb megoldást sikerült -e megtalálnia.

Minőség és garancia

Cégünk több, mint 30 éve foglalkozik klímákkal. Javítás és beszerelés során mindig a legkiválóbb alkatrészekkel dolgozunk és munkatársaink folyamatos képzésével igyekszünk szolgáltatásunk minőségét tovább fejleszteni.

Termékeinkre gyártói garanciát biztosítunk, mely általábban több, mint 5 év.

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja munkanap 09:00 - 17:00 között a +36 (20) 611 8463 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit a klímával szemben.

Klíma karbantartás Úpest

Klíma karbantartás Budapest

Ahhoz, hogy elkerüljük a klímáknak a meghibásodását, nagyon fontos, hogy évente kétszer karbantartsuk. Ilyenkor alaposan átvizsgáljuk és kitisztítjuk a készüléket. A tisztításra azért van nagy szükség, mert a kültéri egységben letelepedik a por, a kosz, a beltéri egységben meg a kórokozók telepednek meg, hiszen ez egy ideális környezet a baktériumok, gombák, vírusoknak az elszaporodásához.

Beltéri egység esetén az ár 12. 500 Ft + áfa. Ebbe benne van a fertőtlenítés, a gombamentesítés és a penész elleni kezelés. A kültéri klíma karbantartásának az ára 7 500 Ft + áfa. Ez egy vegyszeres vizes átmosást jelent. Márkától- és típustól függetlenül vállaljuk a klímák karbantartását Budapesten, illetve Pest megye minden településén egyaránt. Keressen minket bizalommal ennek kapcsán.

Panasonic klíma javítás

Cégünk vállalja a Panasonic klímáknak a javítását, a többi gyártó klímája mellett is. Jól ismerjük a Panasonic klímákat, ismerjük a tipikus meghibásodásokat, és ezeket könnyen tudjuk kezelni. Hívjon fel minket bizalommal, hogyha azt tapasztalja, hogy a Panasonic klímája már nem úgy működik, mint eddig. Típustól függetlenül vállaljuk a Panasonic klíma javítását.

Cégünk profi szakemberei egész Pest megyében örömmel állnak rendelkezésére. Minden javítási munkálatot precízen és megbízhatóan, kedvező áron végeznek, rövid határidővel. Munkájukra pedig garanciát vállalnak és számlát adnak. Ha a klíma meghibásodásának a legkisebb jeleit is észreveszi, kapcsolja le a készüléket és hívjon minket habozás nélkül.

Panasonic klíma javítás
Daewoo klíma szerviz

Daewoo klíma szerviz

Vállaljuk a Daewoo klímáknak a teljeskörű szervizelését. Ebbe beletartozik minden, ahogy fentebb is említettük, tehát a javítás, a szerelés, a karbantartás, a bekötés, a szivárgásvizsgálat, a töltés, az áthelyezés és az előcsövezés. Ha Daewoo klímája van vagy szeretne és egy jó szakembert keres, akkor feltétlenül keressen fel minket! Várjuk hívását.

Cégünk kiváló szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal vállalják a Daewoo klímáknak a szervizelését, típustól függetlenül, Pest megye bármely településén. Precízen és megbízhatóan dolgoznak, munkájukra pedig garanciát vállalnak. Bármilyen probléma is merült fel klímáját illetően, keressen minket bizalommal, hogy mielőbb segíthessünk.

Szeretne többet tudni?

Ha megválaszolatlan kérdései vannak vagy csak szeretné egy szakember véleményét kikérni hívja ügyfélszolgálatunkat és mi készséggel állunk rendelkezésére.

+36 (20) 611 8463

Cégünk számára fontos az ügyfelek elégedettsége ezért profi, tapasztalt magasan képzett szakemberekkel dolgozunk minőségi alapanyagokkal. Bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal.

Ajánlatkérés

Klíma szerviz

Klíma szervizünk csapata egész Pest megye területén vállalja klímák teljeskörű javítási és karbantartási munkálatait.

Ha ön máshol szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza a főoldalra